SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara'da 'İstişare ve Değerlendirme' Yaptılar

0
Güncellendi - 2019-11-23 22:33:27
Ankara'da 'İstişare ve Değerlendirme' Yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekilleri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AKP İl Başkanı İhsan Koca'nın, Ankara'da istişare toplantısı yaptıkları bildirildi.

4 milletvekili ve Gürkan'la birlikte fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan il başkanı Koca, mesajında "AKParti MKYK Üyeleri Malatya Milletvekillerimiz Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık, AKParti Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ın katılımlarıyla istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik." dedi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

28 yorum yapılmış

  • malatylı (4 yıl önce)
    buraya yorum yapanların hiçbiri ak partili değil ak partili yazmaz oyunu atar secer ve susa
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (4 yıl önce)
    SOS SOS SOS Bu kadar ekabir bir arada olduğuna göre Malatya nin trafik probleminimi cozuyordunuz Malatya nin adlı vakalardan artisinimi cozuyorsunuz yada son dönem moda olan ailelerin yaşadığı apatman altlarına çay ocağı yapma izinlerinimi gorusuyorsunuz ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kürşad (4 yıl önce)
    Sayın Büyükler İstişare Malatya’da olur vesselam hadi hayırlısı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mümtaz (4 yıl önce)
    Bunların suçu yok aksine haklılar her seçimde kazanıyorlar Çünkü biz vatan için bayrak için reis için hükümet dagılmasın diye oy veriyoruz bunlarda yine biz çalıştık Bukadar oy oldık diyorlar belediye baskanları da dahil başka bi partiden girsinler yada bagımsızdan bakalım Boylarının ölçüsüne yoldan geçen birini koyun aday Listesine ak partiden kesin kazanacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Musa (4 yıl önce)
    Dünyada en deģerli varlık insan, bunların topluma kazandırdığı bir tane Malatyalı görmedim. Hadi hayırlısı. Yine bir Yalovalı, Bingöllü arıyorlardır, Malatyalıyı galiba kendilerine rakip görüyorlardır. İçimizdeki vatan ve reis sevgisi olmazsa bunların çekileceģi yok. Gerçi reis olmazsa öz kütleleride yok on bin oyu zor alırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Malatya'da Malatyalı il müdürü kalmadı ilimize gelen bazı il müdürleri kendi ili ve bölgesinden getirdiği memurlarla o müdürlüğün bütün birimlerini dolduruyor sayın vekillerim hala bu durumu neden görmüyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    O karede inanın sayın Gürkan zoraki duruyor bu göstermelik kare bir gün sona erecek .
    0
    0
    Yanıtla
  • Sirius (4 yıl önce)
    Voltran’ı oluşturmuşlar kendimize dikkat edelim....
    0
    0
    Yanıtla
  • iaktst44 (4 yıl önce)
    Vaaaaayyy bbeeeee. İstişareymiş.... konu neydi acaba? Kaldırımlar yenilenecek galiba...
    0
    0
    Yanıtla
  • BÜLENT (4 yıl önce)
    Ağalarım bizimle eylenmeye devam ediy...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (4 yıl önce)
    Küçük bütçelerle ancak bu kadar reklam yapılıyor ..Eskiden olduğu gibi çuvalla para gelmiyor maalesef... Eski yaptıklarınıda sürekli yeniden açmayıda halk yemiyo artık az bütçeyle reklam bu kadar .. Ne yapsınlar nerde konuşacaklar ancak toplantı yapar eskiden olmadığı kadar mahalle mahalle dolaşırlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Sadece giyilen kıyafetler iyi..hizmet berbat
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Malatya'da Gürkan algısı büyük bir hüsrana uğradı olmayan bir borç algısı ile gündeme gelip hizmet etmeme anlayışını öne çıkardı Burası büyükşehir insanları süreli markajındasın, yönetim anlayışınız ve şekliniz yanlış diğer illerin genel sek. Ve yrd olmak üzere 2 iadre 2 teknik bulunuyor sizde o da yok ulaşım hizmetleri daire bşk sahsın sötöflüğü bile yokmuş kaldıki memlekete faydası olsun size aradığınız insanların önünde kimlik yok örnek maski genel müdürü teknik değil herşeyden önce bu konular böyle uzayıp gidiyor sonu???
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Ekibi yok hazirligi yok sayın Gürkan bir Halil ürün sefa sirmen Aytaç durak yılmaz Büyükerşen Celal Doğan gibi hizmetleri ile adımızı Türkiye'de duyurur diyorduk efsane çabuk bitti o borç konusu başkanı bitirdi ya söylediği sözün sonuna kadar arkasında duracaktı yada borç konusu yanlış ise çıkıp kamuoyu önünde özür dilemeliydi .
    0
    0
    Yanıtla
  • Liayakatsız işine hakim olmayan sadece laf kalabalığı yapan baskanlar yılbaşında değişecek Selehattin bey bu işi en iyi ayarlayacak kişidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Şöförlüğü olmayan adam ne anlar ulaşımdan yahu baskan bey bunların farkında gerekeni yapar halk olarak bu sorunları çözer diye thmin ediyorm
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Siyaset bürokrasiden kopuk, her ilde bürokrasi siyasetle şekillenirken Malatyada iş farklı. İl müdürleri m.vekilleri ve belediye başkanı ile ortak hareket etmiyor. Herkes Malatya da adamını bir yerlere getirme peşinde. Adıyaman Bingöl Elbistan Elazığlı il müdürleri A takımını hemşehrileri ile kuruyor. Yeşilyurt millî Eğitim ilçe müdürü adıyamanlı il müdürü bingöllü ilçe müdürler elazığ maraş vb illerde Malatya dışında siyasiler buna izin vermiyor Malatyalı vekiller ne yapıyor. Malatyalı Malatya da üvey evlat.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet bey çok dogrusun bu il başka illerden gelenlerin en rahat il müdürlüğü yapacağı bir il keşke kendileri gelse bütün ili o ilden getirdikleri memurlarla dolduruyorlar yani bu ilde hemsehricilik veya bolgecilik yapıyorlar fazla konuşmak istemiyorum bunu görmeyen bilmeyen varmı bu ilde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Teşekkürler. Malatyanın 3 katı nüfusu olan bir ilde merkez ilçelerden birine Malatyalı oldukça başarılı bir arkadaş İlçe müdürü olmak istiyor. Bürokrasi uygundur diyor. İl siyaseti ayağa kalkıyor olmaz olamaz. Diyor ve arkadaşın yazısı geri çekiliyor. Malatya da Selahaddin Başkan seçimi kazandı. Kazanan sadece Ak parti değil cumhur ittifakı idi. Bakın meclise gelecek seçimde mhp2 milletvekili çıkartır. Chp de ikiyi zorlar. Ak parti siyaseti kulaklarını kapatmış. Kaybeden Malatya oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    Sayın başkan Gürkan efsanesi sona erdi halkta hayal kırıklığı yarattı .
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    bunlar bir araya gelmişse hayrı alamet değildir...yeni başkana markaj yapılıyor biz ne diyorsak olacak hesabı!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanlış yorum.Başkan Gürkana artık markaja gerek kalmadı istedikleri kıvama geldi zaten.Birkaç ayda hayalkırıklığı oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamı çevrelemişler ekibini bile tam kuramadı ama sene sonunda kurar artık çalışma vakti,seninleyiz Selahattin abi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Doğan (4 yıl önce)
    Malatya milletvekilleri ve büyükşehir belediye başkanu Malatya ile ilgili istişareyi Ankara' da yapıyorlar! Komedi gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Ali (4 yıl önce)
    Yeşilçam filminden Unutulmaz Bir Sahne Köyden İndim Şehre
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    fıkra gibi bir kare. Bakıp bakıp gülüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Komik olan nedir ??
    0
    0
    Yanıtla
  • saha ne
    0
    0
    Yanıtla