SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstişarelerde Bulunuyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Valisi Ulvi Saran, Malatya merkez Topsöğüt Belde Belediyesi'ni ziyaret etti. 
 
Beldede yürütülen çalışmalar ve beldenin sorunları hakkında Topsöğüt Beldediye Başkanı Emin Paşahan'dan bilgi alan Vali Saran'ın ziyaretinde belde belediye meclis üyeleri de hazır bulundu. Vali Saran, ziyarette yaptığı konuşmada, "Beldelerimizi belli bir program dahilinde ziyaret ederek kendileri ile temel ve yerel hizmetler konularında istişarelerde bulunma uygulamamıza devam ediyoruz. Belediye başkanımız, meclis üyelerimiz ve yöneticileri ile hizmetler konusunda bilgi alışverişinde bulunacağız. Bu değerlendirmelerden umarız güzel sonuçlar elde ederiz. Tabi ki Malatya sadece Malatya Belediyesi'nden ibaret değildir. Çevredeki belde belediyeleri de büyük ağırlık taşıyor. Hizmetlerin karşılıklı bilgi alış verişi ve istişarelerle yürütülmesi lazım. Bu manada programımız gereği çevre beldelerin ziyaret edilmesi ve değerlendirmelerin yapılması uygulamalarımız devam edecektir" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız