SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstismar Ettiler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:38:52
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci, seçim sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında HAK-İŞ Sendikası ve Hizmet İş Sendikası’nı ziyaret etti. 

Tüfenkci, beraberinde AKP İl yönetimi ile birlikte HAK-İş ve Hizmet-İş Şube Başkanı Bünyamin Geleri’yi ziyaret etti. Sendika şube Başkanı Geleri, ziyaretinden dolayı Tüfenkci’ye teşekkür ederek Milletvekili olarak bundan sonraki görevinde başarılar diledi.

Türkiye’de sendikal mücadele ve işçi haklarının elde edilmesi noktasında Hak-İş’in Türkiye’de ayrı bir yeri ve konumunun olduğunu ifade eden Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci ise, Hak-İş’in adaletten ve hakkaniyetten yana her zaman onurlu ve mücadeleci bir tavır sergilediğini belirtti. Her zaman bu mücadelenin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade eden Tüfenkci, “Tabi Türkiye çok önemli süreçlerden geçiyor. Özellikle 7 Haziran seçimleri öncesinde asgari ücretlilerin üzerinden istismara varan seçim kampanyalarına hep birlikte şahit olduk. O dönem asgari ücretliyi istismar edenler bugün elini taşın altına koymaktan imtina ediyorlar. O gün meydanlarda bol keseden atanlar bugün ortaya çıkan tabloda uzlaşmacı bir tavır sergilemekten uzak bir tutum sergiliyorlar” diye konuştu.

AKP olarak ellerini taşın altına koymaktan asla çekinmediklerini dile getiren Milletvekili Tüfenkci, bundan sonrada asla çekinmeyeceklerini söyledi. Tüfenkci, ilkelerinden ödün vermeden Türkiye’ye 13 yıl boyunca verdikleri hizmetlerin devamı için bu ilkelere uyan bütün partilere de kapılarının açık olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız