SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstisnai Bir Gün"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:22:58
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, sivil toplum kuruluşları Kurban Bayramını düzenledikleri törenle kutladı. 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB), Malatya Ticaret Borsası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, MASİAD, Ziraat Odası, MÜSİAD Malatya Şubesi, MAKİAD, MOSİAD, ASKON Malatya Şubesi ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası bayramlaşma törenlerini TSO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Bayramlaşma törenine, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, Cemal Akın, Mustafa Şahin, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP il Başkanı Bülent Tüfenkçi, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ile çok sayıda davetli katıldı.

Bayramlaşma töreninde basın mensuplarına bir açıklama yapan MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Kurban Bayramı’nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, “İstisnai bir günü idrak ediyoruz. Bayramlar kardeşliğin ortaya çıktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği özel günlerdir. Bayramın bütün İslam alemine hayırlar getirmesini, özellikle İslam coğrafyasında akan kanın ve gözyaşının durmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum” dedi. Malatya Ziraat Odası'ndan Bayram Polatbaş ise, Malatyalıların ve İslam aleminin bayramlarını tebrik etti.

Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahattin Ülger de, bayramların yardımlaşma, birlik ve beraberliğin doruğa çıktığı günler olduğunu söyleyerek, “Tüm İslam aleminin ve Malatyalıların kurban bayramlarını tebrik ediyorum. İnanıyorum ve diliyorum ki, Ortadoğu’daki akan kan bayram vesilesiyle dursun” ifadelerini kullandı.

ESKKK Başkanı Ali Evren ise, tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ederek, “Malatya’da bayramda çok güzel bir tablo oluştu. 6 milletvekilimizin bayramda bir araya gelmesinin bundan sonra Malatya’ya gelecek hizmetlerin bundan sonraki birlik ve beraberliklerinin bozulmamasına vesile olsun” şeklinde konuştu.

MÜSİAD Başkanı Namık Şahin de, ilin, ülkemizin ve herkesin bayramını tebrik ettti.

MAKİAD Malatya Şube Başkanı Muzaffer Erşan ise, Kurban Bayramı’nın ülkemize, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.

ESOB Başkanı Şevket Keskin de, Malatyalıların ve İslam aleminin bayramlarını tebrik ederek şunları söyledi: “Bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah önümüzdeki bayramda sayın valimiz ile görüştük, sayın valimizin başkanlığı altında bütün sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler Malatya’da tek bayram yapacak.” 

BARO'DA..

Bu arada Malatya Barosu, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde bir araya gelerek bayramlaştı. 

Baro’da gerçekleştirilen bayramlaşma törenine, AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık, Ömer Faruk Öz, Cemal Akın ve Mustafa Şahin, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şanal Tosun ile avukatlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir açıklama yapan Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, “Başta hemşehrilerimiz olmak üzere tüm ulusumuzun ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Kurban Bayramı vesilesiyle dünyadaki tüm adaletsizliklerin, hukuksuzlukların ve savaşların son bulmasını diliyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız