SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyeri Kurşunladı, Yakalandı

0
Güncellendi - 2020-10-24 19:03:51
İşyeri Kurşunladı, Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Bir işyerine gece pompalı tüfekle ateş açılmasıyla ilgili olarak yakalanan şüpheli, mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; 22 Ekim gecesi Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi'nde bulunan işyerine pompalı tüfekle ateş açıldı ve işyerinin kapısı hasar gördü. Olayla ilgili araştırmalarını sürdüren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, failin T.K. adlı şahıs olduğunu belirledi. Şüpheli, 23 Ekim günü yapılan operasyonla gözaltına alındı. Sorgusundan sonra "Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Mala Zarar Verilmesi" suçlamalarıyla adliyeye verilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, KOM Şubesi ekipleri tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan G.Y. şahıs ile yol uygulamasında durdurulan otobüsün yolcularından birinin sırt çantasında ruhsatsız 1'er tabanca ve mermileri ele geçirildi.

BOĞMA RAKI..

Öte yandan, KOM Şube ekiplerinin H.H.A. adlı şahsın boğma rakı diye adlandırılan kaçak rakı imal ettiği istihbaratı üzerine, şahsın işyeri ve deposunda yapılan aramada, toplam 269 litre kaçak rakı ele geçirildiği, şahsın gözaltına alındığı bildirildi.

Bülten- malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Kurşunlanan işyerinden..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız