SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyeri Sahibine Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:42:54
İşyeri Sahibine Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da geçtiğimiz hafta 1 kişinin yaralanması olayından dolayı, olayın meydana geldiği işyerinin sahibi olduğu bildirilen  1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, geçtiğimiz hafta 14 Nisan Salı günü gece saat 23.20 sularında Eski Belediye Binası arkasındaki bir Tekel bayisinde yaşanmış ve iddiaya göre, bulunduğu kahvehaneden 10 dakika önce çıkan Bahadır Kazancı (27) adlı şahıs, tekel bayiinde bilinmeyen bir nedenden dolayı tabanca ile ateş açılması sonucunda boğazından yaralanmıştı.

Olayda ağır yaralanan Bahadır Kazancı,  ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı.  Yaralı şahısın tedavisi halen sürüyor.

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince, geçtiğimiz Cuma günü, kardeş oldukları bildirilen Ramazan T. ve U.T. adlı şüpheliler gözaltına alınmışlardı.  Olayda kullanılan silah ise bir poşete sarılmış halde Mücelli Caddesi'ndeki metruk bir evde bulunmuştu. Geçtiğimiz Cumartesi günü adliyeye sevk edilen ve iddiaları kabul etmedikleri öğrenilen her iki şüpheli de serbest bırakılmıştı.

Cumhuriyet Savcısının mahkemeye itirazı üzerine, aynı zamanda olayın işlendiği tekel bayisinin sahibi olan Ramazan T. dün tutuklandı.

KAVGA OLAYINDA 2 SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Bu arada, Karakavak mahallesinde dün meydana gelen aile içi kavga olayında silah teşhiri iddiası üzerine polis ekiplerince yapılan çalışma sonucunda 2 şüphelinin üzerinden 2 adet tabanca ile birlikte 20 adet dolu fişek ele geçirildi. Bu şüpheliler gözaltına alındılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız