SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sanayideki İşyerinden Kasayı Çaldılar

0
Güncellendi - 2018-10-24 04:20:48
Sanayideki İşyerinden Kasayı Çaldılar
A- A+ PAYLAŞ

Küçük Sanayi Sitesinde bir işyerindeki çelik para kasası ile kamera sistemi çalınarak götürüldü. Sanayi Sitesi'nin içinde parçalanan çelik kasanın içindeki para ve evraklar alındı.

Olay, Küçük Sanayi Sitesi’nde Sanayi Polis Karakolu’nun karşısındaki sokakta M.O.’ya ait işyerinde meydana geldi. İddiaya göre; gece gelen kimliği belirsiz kişi yada kişiler, zorlanmadan içeri girdikleri işyerinde bulunan çelik para kasası ve işyerinin güvenlik kamera sistemini araca yükleyerek götürdüler.

Şüphelilerin, çelik para kasasını yine Sanayi Sitesinde Yeşiltepe yoluna yakın mevkide parçalayarak içerisinde bulanan 8 bin TL para ile bazı değerleri evrak ve eşyaları alarak kayıplara karıştılar. 

Olayla ilgili olarak polis ekiplerinin başlatmış olduğu soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi (yenimalatya.com.tr)

FOTO: Google Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız