SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerine Baskın ve Silahlı Çatışma.. 1 Ölü, 2 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-07-27 03:27:54
İşyerine Baskın ve Silahlı Çatışma.. 1 Ölü, 2 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, bir işyerine gerçekleştirilen silahlı saldırı ve sonrasında çıkan karşılıklı çatışmada 1 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde İnönü Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Bir ihale anlaşmazlığı nedeniyle iki grup arasında meydana geldiği ileri sürülen olayda, bir grup işyerini basarak silahlarla rastgele ateş açtı ve sonrasında karşılıklı çatışma çıktı.

O esnada işyerinde bulunan Mehmet Yiğit (alttaki fotoğrafta) hayatını kaybederken,  Hakan Sürmeli ise ağır yaralandı. Olayda Mustafa Canset adlı şahıs ise ayağından yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, polis çevrede geniş güvenlik önlemi alarak, incelemede bulundu. Olay yerinde bir tabanca birde uzun namlulu silah ele geçirildi.

Polisler, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • malatyalı (6 yıl önce)
    Ben bir eğitimciyim.Ne yazıkki okullarımız eğitim yuvası olmaktan çıkarılıp siyasilerin arka bahçesi haline getirildi liyakatsız iş bilmez insanlar eğitimi bitirdiler Tv lerde şiddet özendiren mafya özendirici dizi ve filmler zaten hazır olan bu tiplerin ağzını sulandırdı.Malatya da bundan fazlasıyla payını alan güzelim şehirlerden bir tanesi.Bir arkadaş yazmış polis ne yapsın bu kanunlarla diye "özgürlük diye her şeye dilekçe veriliyor"demiş kanunları halk yapmıyor,bu kanunlarla çok iyi idare edilen ülkeler var.Kanunsuzluk,otorite boşluğu,buna benzer davranışlar eğitimsizlik ve kanunun uygulanmadığı,göz yumulduğu ortamlarda palazlanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (6 yıl önce)
    Bu nasıl iş anlamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Brk (6 yıl önce)
    Teksas in the Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertuğrul Şerif Yiğit (6 yıl önce)
    Malatya'da emniyet adına bir şey kalmadı. Polislerin tek görevi istasyon caddesinde park yapan araçlara anans yapıp, sonra ceza yazmak ve pusu kurar gibi en olmadık yerlere radar yapıp milletin canını yakmak. Ne yapılmaya çalışılıyor bilmiyorum. Güzelim Malatyamdan gün gecmiyorki bir baskın çatışma haberi çıkmasın. Malatyamı bu hale gelmesine sebep olana yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (6 yıl önce)
    Olay anında oradaydık. Vuranlar gözümüzün önünde kaçıp gittiler, ambulans geldi, basın geldi, polis (ki olay emniyete 200 metre mesafede) en son teşrif etti. Böyle olur mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • ayse (6 yıl önce)
    Bu insanlar bu silahları nerden buluyor insan öldürmek bu kadar mıkolay beline silah takan yanına üç beş insan alıp kendine mafya süsü veriyor.alin size çete yazık ailelere arkada bıraktıklarına Malatya yaşanmaz oldu hergun bir olay sokağa çıkamıyoruz.teksas olmuş
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Yunus (6 yıl önce)
    Sayın emniyet müdürü gerçekten sizi tebrik ediyorum, bu kadar güvenli bir şehir de yaşamamıza olanak sağladığınız için. Malatya'da trafik polisini bile yolda görmeye hasret kaldık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Elveda malatya hoş geldin teksas malatya vilayetin ordaki rentergarlar bir yıkılan tapu dairesi 2 yıkılan devlet hastanesi 3 parklar 4 ordusu 5 Fahri kayahan 6 paşa köşkü 7 kanalboyu 8 Cezmi karta 9 kışla 10 ve ne yazıkki yargıtay ceza almış suçluları halen yargılamiyor bu feto çıktı diğer suçlular unutuldu yazık az kaldı bu memleketten gitmeye
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (6 yıl önce)
    Malatyada yaşanmaz yaşanmıyor polis çarşıya bir çıksın bakalım heryer uyusturicu satıcısı ve eşkali bozuk insanlar dolu malatya artık yaşanılabilir şehirler arasında son siralarda
    0
    0
    Yanıtla
  • Peki polis ne yapsın.... polis kanunların uygulayıcısı böyle kanun olursa böyle uygulama olur ne yapacak daha doğrusu ne yapabilecek Özgürlük diye diye kanunlar bu hale geldi, herşeye ber imza toplanıyor toplayın bir imza gönderin kanun yapıcılara böyle kanunlar olmaz biz eskiyi istiyoruz diye bakın bakalım o zaman polis neler yapıyor......
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (6 yıl önce)
    Şu Malatya'da, silahsız saldırı gerçekleşmeyen tek bir ay oldu mu?
    0
    0
    Yanıtla