SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerine Palalı Bıçaklı Saldırı

0
Güncellendi - 2016-05-04 00:29:23
İşyerine Palalı Bıçaklı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

  • Bir işyerini haraç yüzünden basmak isteyenlere işyeri sahibi de tabancayla karşılık verdi.

Malatya'da bir iş yerini basan 3 kişi, iş yeri sahibine pala ve bıçakla saldırmak istedi.

Hidayet Mahallesi’nde önceki gün başlayan kavganın devamında bugün iş yerine gelen 3 şüpheli, ellerindeki pala ve bıçakla iş yeri sahibi A.A.’ya saldırmak istedi. İddiaya göre, kendisini korumak isteyen iş yeri sahibi ise tabanca ile karşılık verdi. Açılan ateşte saldırganlardan biri kulağından vurulurken diğer 2 şüpheli ise kaçtı.

Polis kısa sürede olay yerine gelerek çevrede güvenlik önlemi alırken, hafif yaralanan şüpheli Y.A. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. İş yeri sahibi ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Kaçan iki şüpheli ise olay yeri yakınında yaşanan koşuşturmanın ardından gözaltına alındı. İş yeri sahibi A.A. ifadesinde şüphelilerin kendisinden haraç istediğini iddia ederken, dün yaşanan kavgada da iş yerinin camları ile dükkan önündeki ticari araç hasar oluşmuştu.

Olay yerinde yapılan incelemede zanlıların yanlarında getirdikleri iddia edilen pala tabir edilen kesici alet ile bir adet boş kovana rastlandı. Deliller incelenmek üzere Emniyete götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha

OLAY YERİNDE SALDIRI DA KULLANILDIĞI İDDİA EDİLEN PALA TABİR EDİLEN BIÇAK BULUNDU. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

OLAYDA KULAĞINDAN YARALANAN ŞÜPHELİ Y.A., AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Baran Ege (7 yıl önce)
    şehrin ortasında adamlar savaşa gider gibi kılıçla saldırıyor bakarmısınız ya Allah bu topluma merhamet etsin.Cezalar ağır olmalı emniyet ağır yaptırımlar uygulamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (7 yıl önce)
    Adamı kulağından vurmak nasıl bir iş arkadaş ya :) yarım saattir gülüyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (7 yıl önce)
    bılıp bılmeden ne konoşuorsunuzzz kım kımden harac istemşşşş hepsiii iftiraaaaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Ceza kanunlarındamı? Bir sıkıntı var ,Yoksa uygulayanlardamı? Bilen biri bunu izah etsin.Dikkat edin aylardır kamuoyunda suçlular ve aldıkları cezalarla ilgili yüzlerce haber yapıldı.Yapılıyor.Hatta her kesimden idam ile ilgili yorumlar bile gelmekte.Belliki bir şeyler ters gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (7 yıl önce)
    Çok ilginç, resimlere baktığımız zaman suç aleti Hz.Ali'nin kılıcına benzeyen kılış/bıçak tarzı. Burada PROVAKASYON olduğundan şüpheleniyorum. Cezalar ağırlaştırılsın mümkünse. Ya da ayarı zaten kaçmış Eğitime bir ayar verin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muzo (7 yıl önce)
    Yargıyada görev düşüyor Türk milleti adına karar verirken daha caydırıcı cezalar verilmeli bu ne ya kimin gücü kime yeterse
    0
    0
    Yanıtla