SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerine Saldırı ve Çatışma.. 3 Ölü, 2 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir berber dükkanına silahlı saldırı ve sonrasında çıkan çatışmada 3 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı.

Olay, Cumartesi gecesi saat 23.30 sularında, Akpınar Mahallesi'nde, Atatürk (Kışla) ve Cezmi Kartay Caddelerini birbirine bağlayan Turfanda Sokak girişinde meydana geldi. İddiaya göre; Adnan Biçer adlı şahıs, pompalı tüfek ile berber dükkanının önce camlarından, sonra da kapıdan içerdeki dükkan sahibi ve kardeşlerine ateş açtı. Bu esnada berber dükkanın içinden de tabanca ile Dinçer’e ateş açıldı.

Olayda Adnan Dinçer ile dükkan sahibi Şükrü Tura ile kardeşleri Mehmet ve Ramazan Tura ağır, dükkanında müşteri olarak bulunan Süleyman Güden ise omuzundan hafif şekilde yaralandı.

Kent merkezinde bayram alışverişi nedeniyle yoğun kalabalığın bulunduğu sıralarda meydana gelen silahlı saldırı ve çatışmayla birlikte bölgeye çok sayıda polis ekibi ile ambulans sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri, caddeye çıkan tüm yolları trafiğe kapatırken, ambulanslar ise yaralıları Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırdılar.

Yaralılardan Adnan Dinçer Turgut Özal Tıp Merkezi’nde, Ramazan Tura (üstteki fotoğrafta) ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldüler. Dükkanının sahibi Şükrü Tura da (alttaki fotoğrafta) saat 01.15 sıralarında yaşamını yitirince, ölü sayısı 3'e yükseldi.

Olay nedeniyle çevrede çok sayıda vatandaşın birikmesi, zaman zaman ambulans ve polis ekiplerinin çalışmasını engelledi.

Polis ekipleri, ölü ve yaralıların sevkedildiği hastanelere, tarafların yakınlarının gelmesi üzerine, Çevik Kuvvet'ten de takviye yapılarak yoğun güvenlik önlemi aldılar.

Polis, olayda kullanılan 1 adet pompalı tüfek ile 1 adet tabancaya el koydu.

Olayın kardeşlerden Mehmet Tura ile Adnan Dinçer arasındaki özel nedenli bir husumetten kaynaklandığı iddia edilirken, soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

63 yorum yapılmış

  • mehmet ali (6 yıl önce)
    akpınar,ın adı teksas olarak değiştirilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Latif (6 yıl önce)
    Anne-baba olarak bizlerede görev düşmüyor mu sayın çok bilmiş yorumcular
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Doğan (6 yıl önce)
    Yorum yapan arkadaşlara bir de şu açıdan bakmayı öneriyorum ya o sırada eşiniz ve çocuklarınızla oradan geçiyor olsaydınız! düşünmesi bile korkunç.Bu tür olaylar hepimiz için ilimiz asayişine güveni azaltıyor. Tamam polis görevlilerine şahsi bir suçlamaya girilmemeli ama polisin ve valiliğin bu konulara hassasiyeti arttıkça bu tür kötü olaylar azalır. örneğin geçen hafta gazeteler yazdı Türkiye sentetik uyuşturucu ölümlerinde açık ara Avrupa birincisi olmuş. Düşünün kültürümüz, örfümüz ve dini hassasiyetlere rağmen 85 milyonluk Almanya yı bile sollamışız. Demekki devlet idaresi ne kadar hassas çalışırsa bu olaylar o kadar azalır. O yüzden polisimizden yani devletimizden daha çok beklentiye girmek normal
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Allah akıl fikir versin. Bu çatışma önceden yaşananların zirvesiydi. Bir aklıselim araya girip çözememiş ki bu noktaya geldi. Toplum olarak her gün dinden milli değerlerden ve eğitimden uzaklaşıp canileşiyoruz. Okullarda bir kılık ve kıyafet DİSİPLİNİ (!) vardı o bile gitti. Camilerimiz sadece ihtiyarların mekânı haline geldi. Herkes kestirmeden para kazanmaya çalışıyor. Emeğe üretime ve alın terine saygı da kalmadı. Bu aziz mübarek bayramın 1. gününde trafik kazasında 46, Fosseptik çukuruna düşüp ölen 5 vs. basit-ilgisizlik-duyarsızlık-cahillik nedeniyle ve kurallara uymama sonucu ocaklar sönüp gitmektedir. Artık birlikte yaşam erdemlerinde herkesin kurallara uyması bir zaruret haline gelmiştir. İşte burada bu kurallara uymayan soytarılara canavarlara ve ukalalara kamu gücü devreye girerek gereğini yapmalıdır. Okulda ve camideki eğitim ile bu kurallar topluma etkin olarak öğretilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Devletimiz bu konuya artık el atmalı seçim zamanı bütün siyasi partiler iş yerimize gelip dertlerimizi soruyorlar oy istiyorlar seçim bitiyor. Ortada yoklar polise tam yetki verilmiyor bu yüzden olaylar artıyor cezalar az fetocular yüzünden ceza evleri boşaltıldı yer yokmuş insiyatif kullanıyorlar huzurumuz kalmadı suryede iç savaş var türkiyenin içindede pompali terör var ceza yok artık hepimiz silah alıp kendi güvenliğimizi sagliyalim devletimiz bunumu istiyor malatyalı lar artık ses çıkarın gelin kampanya yapalım bu canilere karşı devletimizi polisimizi askerimizi vatandaşlarımızı savcılarımızın hakimlerimizı seferber edelim inanan böyle giderse yarın sokaktaki vatandaş ölür haydii malatya mm sesini yukseltttttttttttt Cevapla
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Bekir (6 yıl önce)
    İnsanlık tarihinin başlangıcından beri vardı çatışmalar ve cinayetler ta Habil ile Kabil zamanında oda babaları ilk insan ve peygamber olan hz.Ademe rağmen bunun emniyetle yada eğitimle ne alakası var.2.dünya savaşında katliam yapanlar hep eğitimli insanlardı.bence gurur ve kibirden kaynaklanıyor olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • İsveç,Finlandiya,Danimarka,Norveç ,İsviçre vs.gibi ülkelerde niçin cinayet işlenmiyor?Bırakın cinayeti bu ülkelerde trafik kazalarında kaç kişi ölmüş?bir bakın bu işin eğitim ve kültür ile ilişkisinin olup olmadığına.Demişsiniz ki gurur ve kibirle ilgili bir konu.Gurur ve kibir ne ?ile engellenir sayın yorumcu.2.Dünya savaşı ,1.Dünya savaşından sonra biriken,siyasi,politik ve ekonomik sıkıntılardan kaynaklanan farklı bir durum ,buralarda kibir değil ,ekonomik sebepler söz konusu,çok geriye gitmeyin.Hiç düşündünüzmü?Ortadoğuda neden savaş bitmez.Allah,diğer canlılardan farklı olarak insanlara akıl vermiştir.Kullansınlar diye.Aklı kullanmanın en doğru metodu okumak ve öğrenmektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sami (6 yıl önce)
    Çarşıda dolaşıyorum.Tipi,konuşması,hal ve hareketleri bize hiç benzemeyen bir sürü ipsiz,sapsız garip kılıklı kopuk var.Bunlar belliki yabancı.Tabiki herkes her yere gidecek ama haddini bilecek.Bunların haddini devlet bildirecek.Muhtarlara ve Emniyete çok görev düşüyor.Malatya ya doldurulan ipsiz ve sapsızların kontenjanı çoktan doldu.Artık bu şehir fazlasını kaldıramıyor.İnanın memleketimizde yabancı kaldık.Eskiden memlekette bir olay olduğu zaman günlerce konuşulurdu.Şimdi 2'şer 3'er ölümler bile sıradanlaştı.Nereye kadar böyle devam edecek. Yetkililer ne diyor bu işe merak ediyorum.Bana Doğu ve güneydoğu Anadolu'da ,Malatya'da yaşananların bir örneğini gösteremezsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kardes cezalar az degil polis gunde 20 tane silahli sahis yakaliyo 1 tanesi gozden kaçıyor bu olaylar oluyo emniyet olmasa gunde 40 cinayet olur bu memlekette . Her cinayeti isleyen balici hapci diye nitelendirmek veya yok dogulu batmanli Diyarbakır vs demek cok yanlış .cinayet sebebi ozel neden dio haberde kim bilir nedeni neydi. Allah kimseyi silaha bicaga el atmak zorunda birakmasin namusuna leke surdurmmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tufan Koç (6 yıl önce)
    Yorumlara baktım. Şunu gördüm,herkes Emniyeti suçluyor. Peki bu olay için Emniyeti suçlayanlar, acaba olayın içeriğini biliyor mu? Haberde yazmış "özel nedenli husumet". Yorum yapanlar bunu anlamamış mı? Daha bunu anlayamayanlar, çıkıp ahkem kesiyor. Emniyetle derdi olan, devletle derdi olan, direk polisi suçlamış. Kardeşim polis gelip size ahlak ve toplum değerleri konusunda dersmi versin. Temizlik evde ve ailede, sonra.sokakta, caddede ve şehirde zincirleme olarak başlar. Saldırıya maruz kalan berber ailesi acaba tehdit edilmelerine rağmen gidip polise şikayetci olmuş mu? Olmadıysa, neden olmamış? Yorum yapanlar önce olayın içeriğini öğrensin. Olan 2 kardeşe olmuş. Yazık. Yoksa her vatandaşın başına poliste dikseniz bu tür olayları engelleyemezsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Sayın emniyet müdürü siyasilerin arkasında dolasacagina işine baksa sanırım bu olaylar tam olmasad bir sonuca doğru gider kanaatindeyim. Bir açılışta emniyet müdürünün ne işi olur kardeşim. Anlamam ya. siyasilerin arkasında koşmayan işini yapan emniyet müdürü istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tufan Koç (6 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Emniyet müdürü ahlak müfettişimi kardeşim. Olayı bilmeden boş boş konuşmuşsun. Oğlan belinde silahla eve gelir, baba sormaz, ana sormaz. Gider adam vurur, polis nerdesin, devlet nerdesin. Yok ya?
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    arkadaş malatyada yasanmaz oldu artık emniyet müdürene sesleniyorum valiyide aynı sekilde ailenizle bi gezin bakalım nasılmıs malatya it kopuk dolu hapçı esrarcı dolu adam hapı atıyor belinide silah bıçak takıyor benim diyor malatyanın valisi emniyet müdürü
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (6 yıl önce)
    Emniyet emniyet bilmiyormusu nuz olay bitikten sonra gelir ne suç atıyor sunuz Türk polisi dizilerde de mi görmediniz herzaman olaydan sonra ortaya çıkar
    0
    0
    Yanıtla
  • koylumehmet (6 yıl önce)
    Malatyada artik guvenle bir yerden bi yere gidilmez oldu. Stmapinarinda hapci-ballici gencler pompalilarla geziyor. Her turlu pislik alanen gizlenmeye bile gerek kalmadan yapiliyor. Sehrin mulki idaresine sorsan huzur kenti..allah islah etsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (6 yıl önce)
    cezmi karatay-kışla cad.akpınar-fuzuli-kanalboyu inönü buralar hep vukuat. adanayı geçti.yeter artık yeter be nedir bu hep cinayet cinayet :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver (6 yıl önce)
    Maalesef Malatya da bu işler artarak devam ediyor.Cezalar caydırıcı değil.Bu mübarek günde boşu boşuna üç can gitti.Geride kalanlara ömür boyu acı kaldı.Allah taksiratlarını affetsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    SEVGILI Malatyalilar birisi size kininizi unutmayin diye söyleyip sizden %70 oy alirken sizde ona ALKIS TUTUYORDUNUZ Iste kindar gencligin gelecegi budur siz konusarak probleminizi cözmeyin oy oranini %80 cikarin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat terzin (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Durmak yok memleketi dagıtmaya devam..kurtulus savası kosulları var,araplasan Türkler ancak emperyalizmin kölesinolur,hapcı,balici,tinerci olur Sonrada oruc,namaz cilası olur dindarlara sözümüz yok onlara kurtulus savasında ihtiyac var Bize Mustafa kemalin dundarları lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşlar bu mesele namus meselesi imiş Mehmet tura Adnan biçerin boşandığı eşine mesaj atıyormuş oda görmüş mesajları gelmiş sıkmış.böyle bir olayda bile resmi kurumları ve hükümeti suçlayanlara yazıklar olsun.taziye yeri hilaltepe bana inanmayanlar gitsin orda sorsunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (6 yıl önce)
    SEVGILI Malatyalilar Adamin birisi size kininizi unutmayin diye söyleyip sizden %70 oy alirken sizde ona ALKIS TUTUYORDUNUZ Iste kindar gencligin gelecegi budur siz konusarak probleminizi cözmeyin oy oranini %80 cikarin
    0
    0
    Yanıtla
  • haydarsessizce (6 yıl önce)
    Ah malatya. Bu kaçıncı kanlı baskın? Emniyet görevlilerimizi eleştirenlere suçlayanlara katılmıyorum. Bireysel silahlanma yasaklanmalı ve bu konu ile ilgili Yen'i caydırıcı yasalar çıkmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Son zamanlarda Malatya'da asayiş kaynaklı olaylarda çok büyük oranlarda artış var, başta Emniyet Asayiş birimleri olmak üzere tüm Emniyetin acilen revize edşlmesi lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (6 yıl önce)
    Aynı sokakta dükkanımız var aramız 50 metre yok. Malatyada asayiş diye bir şey yoktur..sadece İnönü caddesinden kışlaya kadar bi yürüyün bakalım rahat yürüyebiliyomusunuz.Herkes in belinde emanet en ufak şeyde böyle şeyler oluyor işte yazık bunca vefat edenlere.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elbîstanlı (6 yıl önce)
    İnsanların gözü dönmüş , aziz mübarek günlerde insanın canına kıymakta nedir ? Burada ki suç kesinlikle polisin değil , burada ki suç dininden uzaklaşmış bir halktır. Kişi ne kadar islam ahlakından uzaklaşırsa , o kadar suça yatkınlığı da artar . Allah rahmet eylesin , Allah taksiratlarını affetsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Bir anlık cehalet ne acılar doğuruyor. İnşallah son ölü iyi insanlardı Allah gani gani rahmet eylesin, yakınlarına sabır ihsan etsin. İnşallah aralarında husumet olmaz, bundan sonra kimselere birşey olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    23-24 ve 25 haziranda 3 ayrı olay yaşandı malatya da. Bütün olaylarda tüfek kullanıyor. Hepsi de ya çay ocağı ya esnaf. Herkesin dükkanında tüfek, silah var. Herkesin aracın da her türlü öldürücü alet var. Bu şehrin başında emniyet müdürü yok mu? Noluyoruz caddelerimizde tipik tipik adamlar ne konuştuğu bile belli değil. Derhal olağan üstü toplanilmali yetkililer tarafindan acilen malatyanin didik didik aranmasi için karar alınmalı.Herkes kendi aleminde nereye gidiyor bu temiz şehir.Bütün çay ocakları, bütün esnaf, her araç durdurulup aranmalı. Yoksa daha çok bu tür olaylarla aniliriz. Yazık oluyor bu güzelim şehire.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Olaylara ve asayișe kayitsiz kalmak pdy nin taktigi olsa gerek.vatandasi emniyrte vedahi devlete karsi kiskirtacak bir kayitsizlik. Acaba kac defa huzur operasyonu yapildi kac narko operasyonu yapildiki ben hatirlamiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (6 yıl önce)
    Güzelim malatyanın haline bakın allah rahmet etsin bu mubarek günde olacak iş degil dün en azından carsida 10 15 tane kavga dövüş yaralama yapanlarda 1 2 tanesine baktim madde bagimlilari ne kullaniyosalar adamlar havada uçuyor sanki tüm malatya türkiye onlarin oluyo yazik bu konuda emniyet ve yetkililer bi önlem almalilar yarin cocugumu nasil carsiya yada parka goturecegiz bilemiyorum bu düzene artik bir son verin
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Yılmaz (6 yıl önce)
    Hukuk halk için olmadıkça halk kendi hukukunun peşinde koşar.Artık güvensiz şehir Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    35 yasindayim hayatımda ilk kez son 1 yıldır malatyamizda bu olaylar olmaya başladı. Sebebini bilmiyorum ama eskiden insanlar uzerinde bıçak bile tasiyamazlardi korkudan. Simdi herkesin belinde arabasında silah tüfek. Demek ki kimsenin kimseyi aradığı sorguladığı yok. Herkes kafasına göre yaşıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (6 yıl önce)
    Malatya teksasa döndü. Yazık malatyalilara. Huzursuz bir şehir oldu. Cezalar caydırıcı değil. Suç oranları tavan yapmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Sözde Malatya en güvenilir şehir Adanayı geçti ölenlere Allahdan rahmet diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (6 yıl önce)
    Nasıl bir toplum olduk ülkemiz şiddete dayalı insanlar olmaya başladık hiç bir şeye tahhammüm edemiyoruz.En ufak bir olayda hemen silaha sarılıyoruz.Arife günü hiç böyle bir olay olurmu Yazık üç can gitti allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Bu insanları olayları gerçekleştirmeden ıslah etmek, cezalandırmak lazım. Malatya adanayı geçti, göz göre göre uyuşturucu satılan içilen bıçaklı silahlı kavga edilen yer haline geldi. Allah rahmet eylesin, çoluğumuza çocuğumuza zarar getirtmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfi gen (6 yıl önce)
    Yine fetoculer ortaligi boş bulup ulkeyi kötü göstermek icin yorum yapıyorlar.bazen bu tur cinayetler koylerde bile oluyor.husumetin ne olduğu önemli belki para mevzuu belki namus belki de guc savasi bilemeyiz.su gercek ki dogunun en guvenli ve sakin şehri malatyamiz.Emniyet güçlerimiz de elinden geleni yapıyorlar.Allah razi olsun hepsinden.
    0
    0
    Yanıtla
  • koylumehmet (6 yıl önce)Seyfi gen isimli kullanıcı yorumuna
    Seyfi hic gulecegim yoktu bayram bayram guldurdun bizi..hep dis guclerin oyunu degilmi bunlar...yav sen coluk cocugu alda bi cik carsiya kac hapci tinerci coluk cocugu rahatsiz eden mahluk gorecen...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sende beni güldürdün...O tinerci çocuklar uzaydanmı geldi. Hepsi bu şehrin çocukları. Saldım çayıra polis koruya. Yok böyle bir mantık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin iyi adamlardı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    Ceza alıp sokakta gezen suçlular var halen böyle başı boş bırakırsanız suçluları Malatyamiz böyle oluyor ceza alıp yok benim davama bakan savcı hakim fetocuydu diyor ceza almıyor siyah bir auris dün silah çekiyordu sarhoş polise bildirdik yakalandımı bilmiyorum asayiş arttırılmalı yaşanacak yer olmaktan çıktı malatya miz
    0
    0
    Yanıtla
  • Halk (6 yıl önce)
    Abicim iyi misiniz? Her olayı emniyete bağlamak nedir? Cins cins insanlar birbirine sıkıyor, bunun suçlusu emniyet mi? Bu tür çatışmalar emniyet personeline rüyalarında falan önceden haber mi veriliyor sanıyorsunuz? Ya da ışınlanmalarını mı bekliyorsunuz mesela bir yerde bir silahın ağzına mermi sürüldüğü an oraya uçmaları mı gerekiyor emniyet teşkilatının? Halk çocuklarını insan gibi yetiştirsin, tedbirin en sağlamı budur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (6 yıl önce)
    Malatya'da emniyet müdürü ne iş yapar şehir yaşanmayacak hale geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Üzüntü duyuyorum üzülmek ile elden bir şey gelmiyor evveyala toplum olarak bu tür çete olaylarını bir bir ihbar ederek başlamak gerekir sonrası istihbarat dediğimiz olayın tam anlamı ile halkın arasına karışması gerekiyor polise yetki verilecek ki olaylar azamiye insin ... ailelerine ve geride kalanlara allah tan sabır dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    Berk sehideki her şeyden seni mi sorumlu tutacağız emniyetin gorevi ney????? Emniyet görevinde yetersiz kalıyor. Malatyada asayiş yoktur. Güvenle gezemiyoruz. Bir cok insanın cebinde bıçak belinde silah var.........
    0
    0
    Yanıtla
  • Zekâ yaşın kaç bilmiyorum yazında bıçak ve silah tan bahsetmişsin şehitin ortasında geziyorlar mış! Bu insanları gördüğünde neden 155 i aramadın.. devlet devlet yapan bireydir vatandaşlık görevini yapmayıp topu neden taca atıyorsun yada yazdıklarım hikayemi.. ben söyleyim atıp tutuyorsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)Berk isimli kullanıcı yorumuna
    Sen anlayamiyorsun anlasilan milletin belini denetleyen olmassa sonuçlar haber gibi olur. Git biraz mantigini kullan hadi bakalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    Yazık bu memlekete gereken istifalar alınmalı yerine gelenler malatyayı temizlemeli emniyet herşeyi biliyor ya yapamıyor yada savcılık pasif her neyse devletimiz bu işi çözsün memlekette yürüyemez hale geliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin 1907 (6 yıl önce)
    Malatyamızın o az muhterem sevgili mülki amirlerine birileri söyleyiversinde,eğer bu işi yapamıyorlarsa bir zahmet ellerini çeksinler artık güzelim şehrimizden.Elbet devletimiz başkalarını görevlendirir.Hiç olmadı bi Şerif falan gelir...Maşallah Teksas gibi olduk çünkü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berk (6 yıl önce)
    Şehirde olan her pisliği emniyete bağlamak moda oldu... çocuğu uyuşturucu kullanır emniyet e götürülür bütün aile emniyet e baskına gider çocuğumun adını çıkartıyorsunuz der' bu memlekette denetim yaptırıyor diye görevden alınan şube müdürleri var.. bo boş konuşup duruyorsunuz önce ahlaklı bir nesil yetiştirmek lazım işin kolayı suçlamak.. Şehirde bu kadar maneviyat tüccarı var ken bu kadar ayyaşın olması normal.. bakın bakalım diğer ülkelere ahlaklı nesil nasıl yetişiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osmanlı (6 yıl önce)Berk isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen kardeşim.. sebebi cahillik ve iman zayıflığında aramak gerekiyor iken, Devlet veya kamuya mal etmek akılda yoksunluk olsa gerek.. Emniyetin gerekli yasal çerçevede dahili ve harici görevleri ihya edebilir. Halkın istediği Emniyetin Mafyalaşması ise bu imkansız. Toplumca emniyetçi olmadan emniyete ve ilgili kurumlara bilgilerimiz dahilinde katkıda bulunmak gerekir..
    0
    0
    Yanıtla
  • İman zayıflığı diyosun ama dünyanın en güvenli huzurlu ülkeleri dinin en zayıf olduğu ülkeler. Cahillik diyosun, burda devlet politikası ve eğitim sistemi devreye girer. Ve de en önemlisi cezaların caydırıcı olmaması, ancak böyle ölümlü vakalarda yaptırım uygulanması
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Canpolat (6 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Helal valla. İmzamı atarim
    0
    0
    Yanıtla
  • Emniyet den ayrı ülkede facebook tan ruhsatsız silah satılıyor hemde hiç birşey sormadan fişeği herkes alıyor sonuç bu işte Malatya nin imajı iyice alt üst oldu göç cahillik tomlumsal çöküntü kanal oyu olayı şimdide bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim tunga (6 yıl önce)Berk isimli kullanıcı yorumuna
    Kime bağlıyacaz itfayeyemi?? Emniyet üzerinde siyasi baskı ise kastettiğin o zaman düzgün insarlar seçip göndereceksin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Dadaloglu (6 yıl önce)Berk isimli kullanıcı yorumuna
    Cok doğru. Igneyi kendimize çuvaldızı başkasına... önce kendimizi ve neslimizi ıslah etmemiz lazım. Emniyeti valiyi suçlamanın anlamı yok. Her insanın başına bir polis dikemeyecegimize göre vicdanli,Allah korkusu olan mahcup evlatlar yetiştirmedikçe ve islami ahlakla ahlaklanmadikca bu sorunlar düzelmeyecektir. Rabbim bu necip millete aslına dönmeyi ve islamin nuruyla aydınlanmayı nasip etsin. Amin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (6 yıl önce)
    Kardes Yüzünden 2 Abisi Vefat Etti :( Allah Rahmet Eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir (6 yıl önce)
    allah ıslah etsin nedir bu aziz mubarek gün de
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Herkeste bir silah olursa sonuçta bu olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre es (6 yıl önce)
    Bu aziz mübarek günde nedir alıp veremediğiniz yazık günah Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevcan (6 yıl önce)
    Google da çatışma yazınca ilk Malatya'daki olaylar geliyor. Emniyet ne kadar rahat. Türkiye'nin en güvensiz şehri haline geldik. Yazıktır günahtır, yolda yürümeye korkar olduk. Bu kadar silah markettemi satılıyor. Birileri bu işlere dur desin artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • adanaya gidip orda google a çatışma yazarsan ilk adana olayları gelir....konum bilgisine göre veriler gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Konumunu Malatya olunca Google önce Malatya yı aradığı için o ayrıca poliste vatandaşın elinde kaldı uygulama yapar müşterimiz kaçıyo dersiniz yapmaz olay oluyor dersiniz kim 155 i aradı ihbarda bulundu polis gelmedi yapmayın böyle lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (6 yıl önce)
    Hadi buyur moda oldu artik yeter yeter yeter emmiyet gucleri seyirci kalmayin yeter !
    0
    0
    Yanıtla