SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerine Silahlı Baskın, 1 Ölü..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hurda işi yapan işyerine düzenlenen silahlı baskında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olay yerinde 20'yi aşkın boş kovan bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre, olay saat 16.00 sıralarında Yeşiltepe Afetevleri karşısında bulunan Hurdacılar Sitesi'nde bilinmeyen bir sebepten dolayı Mehmet ve Abuzer Dönmez ile bir grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada silahla ateş açılması sonucunda Dönmez kardeşler yaralandı.

 

Özel araç ve ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Dönmez tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Abuzer Dönmez ise hayati tehlike kaydı ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

 

Olay yerindeki ilk incelemelere göre polisin 20'yi aşkın boş kovan tespit ettiği bildirildi. Olayın bir grubun gelerek saldırması ile başladığı ileri sürüldü.

 

Olaydan sonra kaçan şahıslar arandığı, Asayiş Şubesi ekiplerinin bazı isimler üzerinde çalışma yürüttüğü öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız