SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerleri Kur'ayla Dağıtıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:07:05
İşyerleri Kur'ayla Dağıtıldı
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki sanayi sitesi içinde bulunan işyerleri yapılan kura çekimiyle sahiplerini buldu. 
 
Yaklaşık 30 yıldır yapılmayı bekleyen Doğanşehir sanayi sitesi işyerleri, noter huzurunda yapılan kura çekimi ile sahiplerine teslim edildi. Yapılan kura çekilişinde Kaymakam Vekili Erhan Yılmaz, Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Doğanşehir Noteri Arzu Yaşar, ilçe Halk Bankası Müdüresi Gülçin Demirbaş, Sanayi Sitesi Başkanı Abdullah Adatepe ve kalabalık esnaf katıldı. Abdullah Adatepe yaptığı açıklamada, " Çok şükür yıllardır bu anı bekledik. Dükkanlarımızı dağıttık. Şimdi sıra para ödemelerinde bakalım herkes parasını öderse en kısa zamanda teslim alırlar. Geçen yıl 1 milyon TL para geldi kullanamadık gitti. Bu yıl 700 bin lira para geldi. Bunu da kullanmasak o da gider. Daha da bu iş olmaz. Onun için duyarlı olup bu işi erken bitirelim" ifadelerini kullandı. 
 
Üyelerin A.B. ve C blokları için ödeyecekleri miktar şöyle: "A tipi blok 468.75 metrekare 6 bin 562 TL, B tipi blok 282,05 metrekare 3 bin 948 TL, C tipi blok 316 metrekare. 6 bin 320 TL dir." 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız