SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşyerlerine Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2016-01-21 04:08:33
İşyerlerine Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

  • Gündüz ve gece iki işyerine silahlı saldırı yapıldı. Bu arada polisin dur ihtarına uymayan bir oto da, içerisindeki silahla terkedilmiş olarak bulundu.

Bir manav dükkanına gece yarısı yapılan pompalı saldırıda bir işyerinde maddi hasar oluşurken, polis ekipleri kaçan şüphelileri ve kullandıkları aracı kısa bir süre sonra yakaladı.

Olay, saat 00.15 sularında İnönü Mahallesi Abdulkadir Eriş Caddesi üzerinde İstasyon Camii’nin karşısında meydana geldi. Polise yapılan ihbarda, bir araç ile gelen şüphelilerin manav dükkanının camına tek el ateş açarak kaçtıkları belirtildi. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye yönlendirildi ve araç içerisinde saldırıyı gerçekleştiren şahsın eşgal bilgisi ile arabanın marka ve rengi verildi.

DSC_0001Polis ekipleri olaya karıştığı belirtilen otomobili ve içerisinde bulunan iki kişiyi Hasanbey Caddesi üzerinde yakaladı. Şüpheli 2 kişi gözaltına alınırken, otomobilde yapılan incelemede saldırıda kullanılan pompalı tüfek ve boş kartuşlar ele geçirildi. Otomobilin tavanında da silahla kazaen yapıldığı sanılan ateşle açılmış delik de bulundu.

Saldırıya uğrayan işyerinin giriş kapı camında hasar oluştuğu görüldü. Olayın başka bir olayın devamı olduğu ileri sürüldü. (Fotoğraflar bu olaydan)

GÜNDÜZ VE GECE İKİ SALDIRI!..

Ayrıca, Çarşamba günü öğleden sonra da Hasanbey Caddesi’ndeki bir otoparka pompalı silah ile ateş açıldığı, olayda işyerinin isabet aldığı, ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Perşembe sabaha karşı 03.30 sıralarında, bu işyeri civarına bir kez daha pompalı silahla ateş açıldığı, bir fırının isabet aldığı, hasar meydana geldiği, saldırganların ise geldikleri otomobille kaçtıkları öğrenildi.

Polis, olaylarla ilgili olarak saldırılardan sonra kaçan şahısları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

BIRAKIP KAÇTILAR..

Öte yandan,  Salı’yı Çarşamba’ya bağlayan gece de, Karagöz yolu üzerinde denetim yapan polis ekiplerinin dur ihtarına uymayıp kaçan 45 plakalı beyaz renkli bir otomobil, ekiplerce kovalandı. İçerisinde 2 kişinin olduğu belirlenen otomobil, bir süre sonra Cemal Gürsel Mahallesi’ndeki bir sokak içerisinde, kaza yapmış ve terkedilmiş olarak bulundu. İçerisinde pompalı tüfek ve fişek bulunan otodaki şahısların ise kaçtıkları bildirildi.

Polis ekipleri olaylarla ilgili olarak araştırma ve  sürdürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mahir (8 yıl önce)
    Vali uyuma malatyaya sahip çık..
    0
    0
    Yanıtla