SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtalya'da 3 Hafta Eğitim

A- A+ PAYLAŞ

Leonardo Da Vinci Hareketlilik projeleri kapsamında İtalya’nın Sicilya adasına gidilerek 3 haftalık “Kayısı Üretiminde Mekanizasyon” konusunda eğitim alan katılımcı ve çiftçilere belgeleri, Kuluncak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında yapılan törenle sahiplerine verildi. Proje, Kuluncak Kaymakamlığı, Kuluncak Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ile Ziraat Odası Başkanlığı’nca organize edildi.

Törende bir konuşma yapan Kuluncak Halk Eğitim Merkez Müdürü Turan “ Proje kapsamında İtalya’nın Palermo Kentinde bulunan Palermo Üniversitesi’nde konusunda uzman akademisyenler tarafından verilen teorik ve pratik eğitimler sayesinde çiftçilerimiz Avrupa’daki çiftçilerin tarımsal alandaki standartları ile kendi ülkelerindeki tarım standartlarını karşılaştırma imkânını yakalamış oldular. Çiftçilerimiz gerek ziyaret ettikleri tarımsal kuruluşlar, gerekse uygulama bahçelerinde görmüş oldukları yeni mekanizasyon teknikleri hakkında bilgi sahibi olarak ufuklarının genişlemesine yardımcı olmuştur. Bu tür projeler sayesinde çiftçilerimiz tarımsal alanda yaşanan değişim ve gelişmeleri yerinde görerek kendi ülkelerinde uygulama şansı yakalamaktadır.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız