SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtalya'da Temsil

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:55:57
İtalya'da Temsil
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Türk Telekom Ortaokulu öğrencileri, Türk çocuk oyunlarını İtalya'nın Lavello şehrinde gösterecek. 

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Türk Telekom Ortaokulu'ndan 3 öğretmen ve 3 öğrenci, okulun hazırladığı ve Avrupa Birliği (AB) üyesi 4 ülkeden okulların ortak olduğu ''Benimle oynar mısın-'' adlı proje kapsamında İtalya'nın Lavello şehrine gitti. 

İtalya'da 11-15 Mart tarihleri arasında kalacak olan öğrenci ve öğretmenler, Dir. Did. Circ Ii Di Lavello adlı okulun konuğu olacak. İtalya, İspanya, Polonya ve Çek Cumhuriyeti'nden proje ortağı okulların öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelecek olan öğrenciler, bu ülkelerin çocuklarına Türk çocuk oyunlarını oynayarak gösterecek. 

Finansmanı Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı'na bağlı Ulusal Ajans tarafından sağlanan proje, 23 bin avro destek alıyor. .

İtalya'ya 14 öğretmen,10 öğrenci olmak üzere 24 kişinin gittiği kaydedildi.

İtalya'ya giden Türk Telekom Ortaokulu ekibi 15 Mart 2013 Cuma günü Türkiye'ye dönecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız