SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtalyan Kulübü Acquah'la İlgileniyor

0
Güncellendi - 2020-01-17 16:42:39
İtalyan Kulübü Acquah'la İlgileniyor
A- A+ PAYLAŞ

İtalya Serie A ekibi Lecce’nin BtcTurk Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Afriyie Acquah ile ilgilendiği öğrenildi.

İtalyan Serie A takımlarından Lecce, Yeni Malatyaspor'da başarılı bir grafik sergileyen Ganalı Afriyie Acquah’ı gündemine aldı. Sarı kırmızılı takımla 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ganalı oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen İtalyan kulübünün resmi bir teklifte bulunup bulunmadığıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 

Andrea Tabanelli'yi Frosinone'ye satan Lecce’nin Yeni Malatyaspor'dan Afriyie Acquah'ı katmak için kesenin ağzını açmaya hazır olduğu ileri sürüldü.

1,79 metre boyundaki merkez orta saha oyuncusu daha önce Parma, Sampdoria, Palermo, Empoli ve Torino takımlarının formalarını giymişti. Sezon başında Empoli’den Yeni Malatyaspor’a transfer olan Acquah, Süper Ligin ilk yarısında 13 karşılaşmada bin 16 dakika süre alırken, 3 asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Ziya (4 yıl önce)
    Turkiye ye İtalyan süper liginden gelen şu andaki tek oyuncu (guilherme 2.liginde oynuyordu)Adam çok kaliteli bir oyuncu.Buna ayak uyduracak oyuncularımız mualesef yok. Bu adam .Zaten Türkiyeye geldiğinde bazı spor yorumcuları Malatyasporun bu oyuncuyu nasıl getirdiğini falan konuşuyorlardı.Eğer İtalya ya gitmezse ki gider.Türkiyede üç büyüklere çok rahat transfer olur.İyi bir para ile gideceği söyleniyor.Ancak buraya kadar herşey iyi yanlız bizim takım ielde kalan birkaç iyi oyuncularına teklif geldiğinde hiç yok demiyor ama bir türlü sattığının yerini de dolduramıyor,doldurdukları da mualesef geldikleri takımda yedekte olan,sakat oyuncular oluyor.Gelen de elimizde kalıyor.Anlıyamadığım konu şu,Her takım son kuruşuna kadar iyi futbolcu bulduğunda o kadar borçlarına rağmen transfer peşinde koşarken,bizim maddi yapısı enrahat takımlardan biri olmamıza rağmen,iyi futbolcuları satmak gibi bir alışkanlığa düşmemize anlam veremiyorum.Kısacası vaziyet kötüye gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayda (4 yıl önce)
    Sezon başında aleksic i de boşu boşuna sattılar..hem de 3 milyon euro gibi komik bir rakama.. tıpkı azubuike gibi..hedef yoksa başarı da olmaz.. faydalı oyuncuyu elinde tutacaksın.. başarı istikrarla gelir..
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Baskan satmak istiyorsun haklisin tamam da sattiginin yerine sakat ve bonservisi elinde olan oyuncu almak istiyorsun..hic akliniza oyuncu satmayalim bi kac tane daha saglam oyuncu alip ziraat turkiye kupasini almaya calisalim avrupada gruplara kalalim gibi fikirler gelmiyor mu..bi takimda iddia varsa taraftari pesinden surukler..aksi halde kimse maca da gelmez takipte etmez..boyle yapmakla malatyalilarin futbol heyecanini katlettin..istedigin kadar basarili ol kimse seni malatyanin baskani oldugunu hatirlamayacak..insanlari bezdirdin artik..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Kalitesi tartışılmaz pasları oyun anlayışı zekası bence satılmaması gönderilmemesi gereken nadir futbolcularımızdan bir tanesi. Eğer giderse yeri doldurulmalı yoksa bu gidişle alt lige doğru gitmeye başlarız iyice..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural YILMAZ (4 yıl önce)
    Sergen bugüne kadar çalıştırdığı hangi takımda bir tam sezonu sonuna kadar tamamlayarak ayrılmış ki. Hepsinde de sezon daha bitmeden gönderilmiştir.. Bence Sergen'in gönderilmesinde geç bile kalındı. Çünkü adamın kafası YMS'da değil İstanbul'da ve Beşiktaş'daydı. Hatta Beşiktaş'a yaranmak ve teknik direktörü olmak için YMS' un en iyi oyuncularından olan Guilherme'yi, Beşiktaş'a transfer olması için gizlice ayartmaya çalışıyordu Guilherme sakatlanmadan Beşiktaş'a transfer olsun diye son maçlarda Guilherme'ye oyun içinde ağırlık vermedi. Guilherme' nin ise oynadığı son maçlarda kafası sürekli başka yerlerdeydi. kendini tam anlamıyla oyuna vermiyordu. Şimdilerde ise bu sefer Acquah'ın kafası karıştırılmaya çalışılıyor.' YMS' da oyuncuların motivasyonunu yükseltmek yerine verdikleri olumsuz demeçlerle, yaptıkları uygulamalarla takımda huzursuzluk yaratan, takımı oyun disiplininden uzaklaştıran 2 kişi vardı. Bunlardan biri olan Sergen gönderildi, Adil Gevrek ise hala görevinin başındadır. YMS'un başarılı bir takım haline gelmesi için Adil Gevrek'de gönderilmelidir. Yerine ise parasal durumu çok iyi olan, futboldan, futbolcudan anlayan, futbol ile siyaseti birbirine karıştırmayan gerçek bir Malatyalının başkan olmasıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir kulübü 6 yıl boyunca istikrarlı bir şekilde yönetecek biri daha varmı ki sen yazıyorsun bildiğin biri varsa adınıda yazsaydın bari bizde öğrenelim...!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • adil gevrekten alıp veremediğiniz ne ??? bu takımı buralara getiren bu adam , iyi futbolcu göndermeyin dediklerinizi de bu getirdi, küçük takımlardan 1 yıl gibi sözleşmesi bulunan futbolcalrı kim 10 milyon euroya satmışki biz satalım! lütfen insaf!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Shevchenko (4 yıl önce)
    Artık bıktık pazarcıya dondu. Baska takımlar kim alınacağını derdinde bizimkiler iyi kim var satalımın peşinde artık yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Ya baskan su oyuncu satmayi birak artik. zaten takim basarili oldugunda galibiyet primi aliyorsun daha ne istiyorsun da takimin onunu kapatiyorsun. kesinlikle parali bi baskan gelmeli. nedir bu simdi. nerede kaliteli ayak varsa gonderiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (4 yıl önce)
    Başkanın takımın parasını kendine almak gibi bir şansı yok değil mi ? Bu kadar para nereye gidiyor gerçekten merak ediyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (4 yıl önce)
    gilermenin transferi konusunda 10 gündür taraftar ayaklandı. ortalık toz duman oldu. ortalık yeni yeni sakinleşmeye başlamışken, bu defa da aquah konusu gündeme çıktı. taraftar genel olarak bu futbolcuyu beğeniyor ve takımda istiyor.. takıma yeni yeni takviyeler beklenirken, sayın başkan sizden ricam bu defa da bu transferi gündeme getirip de, sakinleşen taraftarı tekrar tedirgin etmeyin.. çünkü taraftar üst sıralara oynayan bir takım istiyor. ve de taraftar sizden en az bir kaç futbolcu transferi istiyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (4 yıl önce)
    Müthüş bi futbolcu kesinlkle kıymetini bilelim,birde sivas gbi bigün şampiyonluğa inanıyosak artık elimzdeki iyi futbolcuları kaçırmayalım...Adil gevrek ne yapmak istediğini uzun vadeli planın varsa açıklaa,eline saglk şimdiye kadar iyi hizmet ettin ama şu sıralar bocalıyorsn
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sat hemen sat sat sat! Özelliği olmayan bir oyuncu. Sparta Prag'dan Guelor Kanga'yı alın ondan sonra takımın nasıl level atladığına şahit olun!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (4 yıl önce)
    Hiç durmasın versin nasıl olsa bu takımı düşürecek bu sene
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    satın adam gibi topçu kim varsa satın amacınız takımı bal ligine döndürmek zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Sistematik (4 yıl önce)
    Katkı sağlayan futbolcu satilmamalı!
    0
    0
    Yanıtla