SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiye 113 Olaya Müdahale Etti

0
Güncellendi - 2016-07-11 17:04:58
İtfaiye 113 Olaya Müdahale Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yoğun mesai harcadı.

Malatya merkez ile birlikte birçok noktada şube açarak başta yangın olmak üzere diğer olaylara kısa sürede müdahale eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde toplam 113 olaya müdahale etti.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükşehir itfaiye ekipleri tatil süresince 5 orman yangını, 6 ikametgâh yangını, 72 bahçe ve ot yangını, 3 araç yangını, 9 kurtarma, 1 boğulma ve 17 de diğer olmak üzere, toplamda 113 olaya müdahale ederek, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağladılar.

Akçadağ’da yangın

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler bayram tatilinin son günü olan 10 Temmuz Pazar günü Akçadağ ilçesi Doğanlar, Kutangölü, Develi ve Güzyurdu mahallelerinde çıkan otluk, anız ve orman yangınlarına müdahale ederek, yangınları söndürdü.

Yangın ihbarı üzerine 10 araç ve 40 personel ile olay yerine intikal eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Akçadağ Belediyesine ait 1 adet su tankeri, 1 adet iş makinası, 2 araç ve personel ile yangına müdahale ederek, yangını kontrol altına aldı.

Sıcaklar artacak, yangınlara dikkat!

Verilen bilgilerde Meteoroloji Müdürlüğü tarafından Malatya’nın da içerisinde bulunduğu bölgede sıcakların artacağı belirtilerek, vatandaşların çıkabilecek yangınlara karşı daha duyarlı ve dikkatli olmaları istendi. Özellikle ormanlık alan, mera, bahçe ve piknik alanlarında daha dikkatli olunması istenirken, yangın durumunda ise 110 İtfaiye ile 177 Orman Yangın hatlarının derhal aranarak, doğru adres ve bilgilerin verilmesi konusunda vatandaşların duyarlı olmaları gerektiği belirtildi.

Bülten

etf

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız