SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiye Aracı Kaza Yaptı...1 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:58:25
İtfaiye Aracı Kaza Yaptı...1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye aracı bakım ve tamirat için İstanbul’a götürülürken yolda kaza yapmaları sonucunda 1 itfaiye görevlisi öldü,1 itfaiye görevlisi ise ağır yaralandı.

Kaza, Sivas’ın Gürün ilçe çıkışında meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine ait 44 FU 651 plakalı araç bakım ve tamirat için İstanbul’daki servisine götürülürken, aracın yoldan çıkarak devrildiği bildirildi. Kazada İtfaiye Kademe Sorumlusu Orhan Çobanoğlu ile itfaiye şoförü Bilal Kılavuz ağır yaralandı. Yaralılar jandarma ekiplerince çıkartılarak ambulans ile Darende Devlet Hastanesi’ne ardından da oradan Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildiler.

Yaralılardan Orhan Çobanoğlu (50) tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, durumu ağır olan Bilal Kılavuz ise acil ameliyata alındı.

Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar ile itfaiye görevlileri Turgut Özal Tıp Merkezi’ne akın ettiler. Orhan Çobanoğlu’nun vefat haberi üzerine itfaiye görevlileri  ve yakınları gözyaşlarını tutamadılar. 

Bakıma götürülen araç için İstanbul’dan servis ekibi geldiği ancak, tamirat yapılamayınca aracın İstanbul’a götürülmek istendiği öğrenildi. 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

TOPRAĞA VERİLDİ

Orhan Çobanoğlu için Şehir Mezarlığı Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Yakınlarının gözyaşını tutamadığı cenaze namazına Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ile kalabalık bir topluluk katıldı. Orhan Çobanoğlu, şehir mezarlığındaki sivil şehitlikte toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız