SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kirpi ve Karga Kurtarma Operasyonu

0
Güncellendi - 2017-06-18 03:23:25
Kirpi ve Karga Kurtarma Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Yangın başta olmak üzere birçok kaza ve kurtarma olaylarına müdahale eden itfaiye ekipleri zaman zaman her canlının yardımına koştuğu gibi zorda olan hayvanların da imdadına yetişiyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri kentte yangın, kaza, boğulma gibi birçok olaya müdahale ederken bazı zamanlar ise zorda olan hayvanların da yardımına koşuyor. Fuzuli Caddesinde bir ağaçta ayağı dala takılı kalan kargayı görev vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri merdiven ile ağaca yükselip kargayı kurtardı. Çevredeki meraklı vatandaşların bakışları arasında ağaçta mahsur kalan karga kurtarılarak özgürlüğüne kavuştu.

Aşağıbağlar Mahallesi’nde de bir bahçenin tel örgüsüne sıkışarak mahsur kalan  kirpinin kurtarılması için Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden yardım istendi. Olay yerine giden itfaiye personeli, kirpiyi yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucunda, vücuduna batan telden kurtardı. Ancak vücudunda saplanmış vaziyette kalan  tel parçasının çıkartılması için ise  İtfaiye ekipleri kirpiyi Büyükşehir Belediyesi veterinerine teslim ettiler.

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız