SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiye de Fuhuş Operasyonunda!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, fuhuş yapıldığı iddia edilen evin kapısının açılmaması üzerine itfaiye ekiplerinden yardım isteyen güvenlik güçleri, 4. kattaki eve balkondan girdi. Evde yapılan aramalarda 2'si bayan 3 kişi gözaltına alındı. Bu arada, 3 ayrı olayda 3 genç kadının cinsel saldırıya uğradıkları belirtilirken, polis araştırmaya başladı.

KAPIYI AÇMAYINCA..
Edinilen bilgiye göre, olay, Malatya merkez Cezmi Kartay Caddesi'nde meydana geldi. Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu ekipleri, bir evde fuhuş yaptırıldığı iddiası üzerine harekete geçti. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, 4. katta bulunan evin kapısının açılmaması üzerine itfaiye ekiplerinden destek istedi. Bir süre sonra bölgeye gelen itfaiye aracının merdivenini kullanan polis ekipleri, balkona çıkarak eve girip kapıyı açtı. Evde kimseyi göremeyen polis ekipleri, içerde arama yaptı.

Yapılan aramada 1'i kadın 2 kişi banyoda bulunurken, diğer bayan ise mutfaktaki tezgahın altından çıkartıldı.
Evde arama yapan polis ekipleri, A.D. adlı erkek şahıs ile Gürcü uyruklu M.T. (47) ve M.T. (40) adlı kadınları gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GENÇ KADINA CİNSEL SALDIRI..
Öte yandan, polise başvuran 20 yaşındaki G.T. adlı bayan, 28 Ekim günü saat 18.00 sıralarında, tanımadığı 25-30 yaşlarındaki iki şahıs tarafından Mücelli Caddesi çıkmaz sokaktaki bir eve götürülüp “cinsel saldırıya” uğradığını, ayrıca cep telefonu ve 300 YTL’sinin bu şahıslar tarafından zorla alındığını, daha sonra şahısların kendisini evinin bulunduğu sokağa bırakıp kaçtıklarını öne sürdü.

Polise başvuran 20 yaşlarındaki Z.B. adlı bayan da Şifa Mahallesi Eski Terminal Caddesi’ndeki bir adreste tanımadığı 2 kişinin cinsel tacizine uğradığını bildirdi. 10.00 sıralarında meydana geldiği belirtilen bu olaydan bir süre sonra saat 20.45 sıralarında da 22 yaşındaki A.P. adlı bayan polise giderek, aynı adreste yine iki kişinin saldırısına uğradığı ihbarında bulundu.

Polis 3 cinsel saldırı olayı ile ilgili araştırmaya başladı.

Bu arada, Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir birahanede çalışan 26 yaşındaki M.K. adlı kadın, bir başka yerde çalışacağını söylediği için işyeri sahibi 36 yaşındaki H.K. tarafından dövüldüğünü, ancak şikayetçi olmadığını polise anlattı. Bu olayla ilgili soruşturma da sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız