SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiye Personeline 6 Dalda Eğitim

0
Güncellendi - 2017-11-01 05:24:09
İtfaiye Personeline 6 Dalda Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, meydana gelebilecek olası kaza ve yangınlara etkili bir şekilde müdahale edebilmek için itfaiye personeline yönelik eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Son yıllarda ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de yeni yapılan tünellerde ve yüksek binalarda meydana gelebilecek kaza, yangın ve diğer olağanüstü durumlarda can ve mal kaybının en aza indirilmesi amacıyla, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı personeline 5 gün süreyle 6 dalda eğitim verildi.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi (İBİTEM)’de görev yapan 5 eğitmen Malatya’ya gelerek Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personeline; tünel yangınlarına müdahale, merdiven operatörlüğü, yüksekte çalışma, araç tabyalama, trafik kazalarına müdahale ve arama kurtarma alanlarında eğitim verdiler.

5 gün süren eğitimler sürecinde Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin bilgi ve hareket kabiliyetlerinin daha da arttığı belirtilerek, sözkonusu eğitimlerin ihtiyaç duyulan alanlarda verilmeye devam edeceği kaydedildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız