SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiye Personeline Seminer..

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:43:55
İtfaiye Personeline Seminer..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, İtfaiye Müdürlüğü çalışanlarına yönelik düzenlenen eğitim semineri başladı. 

İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasında başlayan ve 3 gün sürecek olan seminere, itfaiyeden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt ile birlikte İtfaiye Müdürü Hanifi Acar ve personel katıldı. Eğitim seminerini Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı personellerinden Yasin Tahir Karaca ve Ersin Yaşasınoğlu veriyor.

Seminerden önce kısa bir konuşma yapan Hanifi Acar, itfaiyecilerin insan hayatını kurtarmak gibi önemli bir görevi olduğunu belirterek, “Ne kadar tecrübeli olursak olalım, gelişen teknolojiyle birlikte bilgi birikimimizi artırmak için eğitim seminerlerinden faydalanmalıyız” dedi.

İtfaiye Müdürlüğü’nün teknik donanım açısından her türlü imkana sahip olduğunu kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt ise, eğitim çalışmalarıyla birlikte daha donanımlı ve bilgili bir itfaiye teşkilatının ortaya çıkacağını söyledi. Malatya’nın 'büyükşehir' olmasıyla birlikte itfaiyecilerin de sorumluluklarının artacağına dikkat çeken Bozkurt, “3 gün sürecek bu eğitim programından bütün itfaiyeci arkadaşlarım faydalanacaklar. Ankara gibi 'büyükşehir'den gelen arkadaşlarımız 'büyükşehir' deneyimlerini aktaracaklar. Eğitim çalışmaları sık sık yapılacak. Büyükşehir olmamız nedeniyle itfaiye tek merkezde toplanacak. İtfaiye Daire Başkanlığı adı altında bundan sonra hizmet vermeye devam edeceğiz. Herkes kendini büyükşehir itfaiyecisi olarak hazırlamalı. Bilgi ve becerimizi bu eğitimlerle artırarak kendimizi yetiştirmeliyiz” diye konuştu.

3 gün sürecek eğitim programında; temel itfaiyecilik, ilk yardım, doğalgaz, elektrik ve LPG yangınları ile mücadele teknik eğitimlerinin yanı sıra, Malatya Gaz Dağıtım A.Ş. uzmanları tarafından da doğalgaz yangınlarıyla ilgili eğitimler verilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız