SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiye Yeniden Konuşlanacak

A- A+ PAYLAŞ
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın gelişmesiyle birlikte değişik bölgelere yeni itfaiye şubelerinin oluşturulacağını söyledi.
 
Beraberinde Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Fatih Güven, Alican Bozkurt ve Abuzer Kabakaş ile birlikte İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Çakır, Malatya’nın her geçen gün gelişen ve büyüyen bir il olduğunu belirterek, “İtfaiye teşkilatının günün koşullarına göre yapılandırılması gerekiyor. Bu nedenle başkan yardımcılarımız ve İtfaiye Müdürümüz ile birlikte gelecek ile ilgili neler yapabileceğimizi istişare ettik” dedi. 
 
Malatya’nın gelişmesiyle birlikte değişik bölgelere yeni itfaiye şubelerinin oluşturulması ve buraların ihtiyacı olan gerekli araç ve gereçlerin neler olduğu konusunda görüş alış verişinde bulunduklarını söyleyen Başkan Çakır, “Önümüzdeki yıl içinde yeni bir itfaiye binası yapmayı, ayrıca çok donanımlı yeni araçlar almayı planlıyoruz. Bunlardan bir tanesi 46 – 50 metre yüksekliğinde merdivenli bir araç, bir diğeri de çok maksatlı arama kurtarma aracı olmak üzere iki araç almayı düşünüyoruz. 
 
Yapmayı planladığımız itfaiye binasıyla birlikte Başharık, Beydağı Kuyuönü, TOKİ, Konak ve Tecde bölgelerine hitap edebilecek ortak bir noktada yeni bir şube binası da oluşturmak istiyoruz. Yani şehrin hangi noktası olursa olsun birkaç dakika içerisinde müdahale edebilecek bir şekilde konuşlanacağız. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İtfaiyemiz; personeliyle, araç ve gereçleriyle, donanımlı, dinamik yapısını daha da kuvvetlendirmiş olacaktır” şeklinde konuştu. 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız