SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiyeciden Sıra Dışı Evlenme Teklifi

0
Güncellendi - 2017-12-18 16:28:36
İtfaiyeciden Sıra Dışı Evlenme Teklifi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinde görevli itfaiye çavuşu, kız arkadaşına evlilik teklifini itfaiyenin 42 metre uzunluğundaki merdivenini arkadaşının 8. katındaki evinin penceresine uzatarak yaptı.

Malatya Büyükşehir İtfaiyesinde tatlı bir telaş yaşadı. Her zaman yangın, kaza ve kurtarma ihbarları üzerine alarma geçinen itfaiye ekipleri, bu kez çavuşları Ebubekir Sıddık Demiroğlu için alarma geçti.

Ailelerinin rızasını alan itfaiye çavuşu Ebubekir Sıddık Demiroğlu, kız arkadaşına evlilik teklifini merdivenli itfaiye aracı ile yapmak istediğini kuruma bildirdi. Belediye yönetimi ise, personelinin bu talebini kırmayarak, izin verdi.

Sürekli yangın, kurtarma ve kazalarda yoğun bir stres yaşayan itfaiye personelini bu kez tatlı bir telaş alarak, çavuşları için alarma geçtiler.

İtfaiyenin 42 metre uzunluğundaki merdivenli aracı bu kez hayırlı bir iş için kullanıldı. Yakınca mahallesindeki bir siteye giden itfaiye ekipleri, 42 metrelik merdiveni sürekli yangın, kurtarma ve kazalarda yoğun bir stres yaşayan iş arkadaşları Ebubekir Sıddık Demiroğlu’nun kız arkadaşı Esra Pek’in oturduğu apartmanın 8.katına uzattı. Bu esnada itfaiye aracı siren çaldı. Bu esnada apartman sakinleri aşağıya indi.

Kız arkadaşı Esra Pek’in de site bahçesine indiğini öğrenen Ebubekir Sıddık Demiroğlu, itfaiye merdiveninden halat ile inerken de “Benimle Evlenir misin Esra’m” yazısının yer aldığı pankartı açtı.

Ebubekir Sıddık Demiroğlu, yere indiğinde kız arkadaşı Esra’ya evlenme teklifinde bulunarak, söz yüzüğünü taktı. Söz yüzüğü takılınca itfaiye aracı ikinci kez siren çaldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız