SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiyeciye Uluslararası Sertifika..

A- A+ PAYLAŞ

NİKAÇA projesi kapsamında Malatya Belediye itfaiyesi personeli doğalgaz yangınlarına karşı 9 günlük eğitim seminerine alındı. Kurs sonunda yapılacak sınavda 70 ve üzerinde puan alanlara uluslararası gaz eğitim sertifikası verileceği bildirildi.

Konuya ilişkin Belediye Basın bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Kısa adı NİKAÇA olan Nitelikli Çalışan Kaliteli Alt yapı projesi kapsamında, Malatya Belediyesi İtfaiye Teşkilatı personeline doğalgaz yangınlarına karşı eğitim semineri veriliyor.

Doğalgazın ilimize gelmesiyle birlikte, Malatya Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Teşkilatı, doğalgaz yangınlarına karşı eğitim almaya devam ediyor. Kısa adı UGETAM olan Uluslar arası Gaz Eğitim Teknoloji Merkezi’nde görevli Muzaffer Ertürk ve Hüseyin Bulundu’nun eğitim verdiği seminere 90 İtfaiyeci katılıyor.

Nitelikli Çalışan Kaliteli Alt yapı ( NİKAÇA ) projesi kapsamında 9 gün sürecek eğitimde başarılı olan İtfaiyecilere Uluslar arası başarı sertifikası verilecek. Eğitim semineri Avrupa Birliği (AB) fonlarından faydalanılarak yapılıyor.

Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, eğitim seminerine bütün personelin katıldığını belirterek, “Doğalgaz yangınlarına karşı nasıl müdahale edilir? Yangınlara karşı ne gibi tedbirler alınacak? Bu konularla ilgili Uluslar arası Gaz Eğitim Teknolojisi Merkezi (UGETAM)’nde görevli iki arkadaşımız, ilimize gelerek, İtfaiye Teşkilatında görevli arkadaşlarımızı bilgilendiriyorlar” dedi.

İtfaiye Müdürü Acar, Malatya’da doğalgaz ile iç içe yaşayacaklarını, bunun bilincinde olduklarını, doğalgaz yangınlarına karşı itfaiye personelinin gerekli eğitimi almaya devam edeceğini söyledi.

9 gün sürecek eğitim seminerinin sonunda personelin sınava tabi tutulacaklarını da belirten İtfaiye Müdürü Hanifi Acar, “Sınavda 70 puan üzeri alanlar Uluslar arası Gaz Eğitim Teknolojisi Merkezi ( UGETAM )’nin sertifikasını alacaktır” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız