SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiye'nin Hediyesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:57:41
İtfaiye'nin Hediyesi
A- A+ PAYLAŞ

İtfaiye Haftası nedeniyle bir dizi etkinliklerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla, araçlarda yangın söndürme tüpü kontrolü yapıp, sürücüleri bu konuda uyardı.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı önünde 2 saat süren kontrollerde araçlarında yangın tüpü bulundurulması zorunluluğu hatırlatılarak, sürücülere ev ve araç tipi yangın söndürme tüpü hediye edildi.

Kontroller sırasında açıklamalarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Hanifi Acar, hafta etkinlikleri çerçevesinde Yeni Cami önünde yangın söndürme tüpü ile yangınlara karşı yapılacak ve uyulacak kurallarla ilgili broşürler dağıttıklarını söyledi.

Araç yangınlarına karşı sürücülerin dikkatli olmasının gerekliliğini dile getiren Acar, “Bugünde cadde ve sokaklarımızda gezen araçlarımızı Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte kontrol ediyoruz. Yangın söndürme tüpü bulunduranlara ev tipi yangın söndürme tüpü hediye ediyoruz. Bulundurmayanlara da uyarılarda bulunarak araç tipi yangın söndürme tüpleri hediye ediyoruz.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız