SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiyenin Kedi Mesaisi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:13:12
İtfaiyenin Kedi Mesaisi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 3 katlı bir iş merkezinin en üst katının dış cephesinde mahsur kalan kedi ile TOKİ’de 4 metre derinlikteki su giderine düşen kediyi kurtardı.

İŞ MERKEZİNİN PENCERE CAMINDA

Bir iş merkezinin dış cephesinde 3.katta pencere kenarında mahsur kalan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay, akşam saatlerinde Akpınar Meydanı’nda yaşandı. Bir iş merkezinin dış cephesinde 3. katta pencere kenarında mahsur kalan kediyi gören vatandaşlar durumu itfaiyeye ihbar etti. Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri,  yangın aracının merdiveni ile kediyi bulunduğu yerden indirdi.

İtfaiye ekipleri daha sonra kediyi  sokağa bıraktı.

4 METRE DERİNLİKTE

Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri, Yavuz Selim Mahallesi TOKİ 1+1 konutlarında da kedi kurtarma çalışması yaptı. Site sakinlerinin sitenin su giderinin bulunduğu 4 metre derinlikte mazgal altında bir kedinin bulunduğunu ihbar etmesi üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri, kediyi bulunduğu yerden çıkarttı ve ardından yeniden sokağa saldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız