SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İtfaiyeye Araç Gereç Takviyesi

0
Güncellendi - 2017-12-05 05:45:51
İtfaiyeye Araç Gereç Takviyesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı araç filosuna 5 adet 4x4 arazi tipi kurtarma ve müdahale aracı ekledi. Su ve köpük sıkma özelliği taşıyan araçların tanıtımı, Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirildi.

Araç tanıtım programına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Genel Sekreter Ercan Turan, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri ile itfaiye personeli katıldı.

Program sırasında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya İtfaiyesinin son derece başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, “İtfaiye teşkilatımız bu yıl içerisinde 2800 vakaya müdahale etmiştir. İtfaiyecilerimiz yangına müdahale ettiği kadar, boğulma vakalarına, trafik kazalarına, mahsur kalmış insanlara ve hatta diğer canlılara da yardım etmektedir.

Kurtarma ve ilk müdahalelerde çok önemli araçları filomuza kazandırdık. Bugün filomuza kattığımız 5 adet 4x4 arazi tipi kurtarma ve müdahale aracı ile yangınlara ve kurtarma vakalarına daha pratik ve hızlı bir şekilde müdahale edilebilecek. Araçlarımızda bulunan aparatlar, kazalara müdahalede personelimizin gücünü artıracaktır. Su ve köpük sıkma özelliğine sahip olan araçlarımızda, 300 litre su ve 30 litre köpük tankı bulunmakta. Basıncın yüksek olmasından dolayı 300 litre suyu 2000 litre olarak kullanma imkânı sağlamaktadır.” dedi.

Başkan Çakır, “İlçelerimizdeki itfaiye istasyonlarının daha güçlü hale getirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2018 yılı içerisinde, Pütürge, Darende, Kale ve Arguvan’da bulunan istasyonlarımızı yenileyerek daha güçlü hale getirmiş olacağız.” şeklinde konuştu.

Çakır, konuşmasında ayrıca geçtiğimiz günlerde iş kazası sonrası hayatını kaybeden MOTAŞ personeline de Allah’tan rahmet yakınlarına sağlık ve sabır temennisinde bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız