SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İthal Aday Getiriyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:04:09
A- A+ PAYLAŞ

CHP 2. sıra Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, Yavuz Selim ve Yamaç Mahalleleri ile Fahri Kayahan Bulvarı'nda propaganda çalışması yaptı.

Porgalı'nın çalışmasına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı seçim çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor. 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala Fahri Kayahan esnafını ziyaret eden Porgalı, esnaf ziyaretlerinin ardından Toki Yavuz Selim ve Yamaç mahallesinde düzenlenen toplantılara katıldı. 

Fahri Kayahan esnafıyla bir araya gelen Porgalı, esnaflara hayırlı iller diledi, dua ve destek istedi. Esnaflar ise oyumuz size neden diye soracak olursanız, adam gibi adamsınız, bizimde istediğimiz bu şeklinde ifadeler kullandı. 

Fahri Kayahan esnafının tek tek elini sıkan sorun ve taleplerini dinleyen Porgalı, cadde üzerinde bulunan öğrenci grubunun sıcak ilgisiyle karşılaştı. Öğrenciler “Alkışlıyoruz, Milletçe Alkışlıyoruz” sloganları atarak Porgalı’yla resim çektirdi. 

Fahri Kayahan esnafı ziyaretinin ardından Yamaç Mahallesi ve Toki Yavuz Selim mahallesinde düzenlenen toplantılara katılan Porgalı mahalle sakinlerinin alkışlarıyla karşılandı. 

İlk olarak Yamaç Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Porgalı, “ Sizler Malatya’da gözden çıkarılmış insanlarsınız. Kentsel dönüşüm altında oturduğunuz evlerinize bile göz diktiler. İktidar partisi afişlerinde ikinci yarı başlıyor diyor. Maç bitti, 90 dakikanın sonu geldi. 6 – 0 mağlupsunuz, farkında değil misiniz? Günaydın size” şeklinde konuştu. 

Önce ezilmişin, fakirin, işsizin, köylünün, emeklinin yanında olacağız diyen Porgalı, “ Zengine rant sağlayacağız diye evlerinizi başınıza yıkacağız demiyoruz. Yaşanacak tek Türkiye diye tabandan başlayarak refahı yukarılara çıkaracağız. Sizleri fakirleştirip birkaç torba yiyeceğe muhtaç ederek, sizleri oy deposu olarak görenlere sandıkta cevap vermenizi istiyorum. Artık hesap sorun siz 12 yılda ne yaptınız deyin, onlara hesabı Cumhuriyet Halk partisine evet diyerek, CHP’yi iktidara getirerek, Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yaparak cevap verin” sözlerini kaydetti. 

Yamaç Mahallesinin ardından Toki Yavuz Selim mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, Toki Yavuz Selim Mahallesi sakinlerinin coşkusuna ortak oldu. 

CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Ben sizlere geçmişte nelerin yapılıp yapılmadığını anlatmayacağım ama sizin yüksek refah seviyesine ulaşmanızı istemeyen bir iktidar var. Sizleri sadece oy deposu olarak görüyorlar. Nasıl olsa biz kimi getirsek o oy alır düşüncesiyle ithal milletvekili adayı getiriyorlar. Böyle düşünenlere gereken cevabı sandıkta verin” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız