SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İthal Et Geliyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki market ve kasapların şimdiden Et ve Balık Kurumu'na başvurmaları halinde, talep doğrultusunda 15 gün sonra Malatya'da da uygun fiyatla ithal et satışının yapılabileceği bildirildi.

Milletvekili Öznur Çalık'ın TBMM'deki sekreteryasından yayınlanan basın bülteninde, Ziraat Bankası kredileri ile ithal et konusunda bilgi verildi. Bülten şöyle:

"Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Veteriner Hekimler Odası’nı ziyaret etti. Referandum için oda üyelerinden evet oyu isteyen Çalık; burada, veteriner hekimlerin sorunlarını dinledi. Öznur Çalık, Ziraat Bankasının besiciye sağladığı kredi imkanları, ithal edilen danaların besicilere dağıtımı ve Malatya’ya ithal etin ne zaman geleceği ve hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Ziraat Bankası’nın besiciye sıfır faizle vereceği kredinin 24 ay vadeli ve en az 10 hayvandan az olmamak şartıyla havyan başına 2.650,00 TL olduğunu açıklayan Öznur Çalık, süt sığırcılığı için ise iki yıl ödemesiz 7 yıl vadeli 10 hayvandan az olmamak şartıyla fatura bedelinin %75’inin kredi olarak kullandırılacağını duyurdu. Malatya Milletvekili Öznur Çalık, besicilikte işletmeye verilecek üst limit miktarının 3 Milyon TL; süt sığırcılığında ise 7.5 milyon TL olduğunu sözlerine ekledi.

UCUZ İTHAL ETLER 15 GÜN İÇİNDE İLİMİZDE!!
Et ve Balık Kurumu’nun şu anda hayvan bağlantısının oluşturulduğunu, 20.600 hayvanın mezbahanelerde kesiminin tamamlanarak dağıtım için yola çıktığını aktaran Çalık, 12.000 hayvanın daha ithal edilmek için yolda olduğunu kaydetti. Çalık; Malatya’daki market veya kasaplar şimdiden Et ve Balık Kurumuna başvururlarsa, talep doğrultusunda, kendilerine en yakın Et ve Balık Kurumuna tahsisat yapılacağının ve yaklaşık 15 gün sonra ilimizde uygun fiyatlı etlerin satışa sunulabileceğinin de müjdesini verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız