SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İthamlar Çok Çirkin!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:54:22
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Giresunspor karşısına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktıkları ve maçı önemsemedikleri yönünde yapılan açıklamaları sert bir dille eleştirdi. 

Yeni Malatyaspor'un tertemiz bir geçmişe sahip olduğunu ifade eden Ravcı, "Öncelikle Giresunspor’u şampiyonluğundan dolayı kutluyoruz. Geçen hafta oynadığımız ve Giresunspor’un 2-1 kazanıp şampiyon olduğu maçtan sonra, kamuoyunda aleyhimize çok çirkin ithamlar yapılmıştır. Bu çıkan haberleri ve demeçleri şaşkınlıkla takip ediyoruz. Bu maça yedek ağırlıklı kadroyla çıktığımız için maçı ciddiye almadığımızı söyleyenlere şunu belirtmek istiyorum. Yeni Malatyaspor çatısı altında bulunan her oyuncu bizim için çok değerlidir. Kim oynarsa oynasın, futbolcularımızın sahaya çıktıklarında terinin son damlasına kadar mücadele ettiklerini ve gerçek kişilik karakterlerini ortaya koyduklarından bizim asla bir şüphemiz yoktur. Şüphesi olanların dönüp kendilerine bakmalarını tavsiye ederiz. Yeni Malatyaspor, tarihinde hiçbir şaibeye bulaşmamıştır. Ter temiz bir geçmişe sahiptir. Bu kulüp var oldukça, bunu devam ettirecektir" dedi.

"MALATYASPOR ŞAİBELERLE KÜME DÜŞÜRÜLDÜ"

Ravcı, Malatyaspor'un şaibelerle küme düşürüldüğünü iddia ederek, "Önceki yıllarda Malatyasporumuzun şaibelerle ve çirkin oyunlarla nasıl küme düşürüldüğünü yaşamış bir kulübüz. Bunları yaşayan bir kulüp olarak bu tür oyunların içerisine girecek bir yapıya ve karaktere asla sahip değiliz" ifadelerini kullandı.

Kimsenin Yeni Malatyaspor'u töhmet altında bırakacak açıklama yapamayacağını vurgulayan Ravcı, "Hiç kimse Yeni Malatyaspor Kulübü'nü ve camiasını incitecek veya töhmet altında bırakacak söz ve davranışta asla bulunamaz. Bu kimsenin haddi değildir. Biz daha önce de maç kaybettik. Ama şunu asla unutmadık; futbol gösteri ve yarış oyunudur. Bazen kazanır, bazen de kaybedersiniz. Bizleri asıl üzen şey koskoca bir camiayı lekeleyen ve bu anlamda iki güzide kulübün taraftarlarını karşı karşıya getiren söylemlerdir. Biz Yeni Malatyaspor Kulübü olarak tüm takımlara saygı gösteriyoruz. Önemli olan rekabetin dostluk ve barış içerisinde geçmesi, hak eden takımın kazanmasıdır. Futbolun dostluk ve barış olduğunu unutanlara küçük bir hatırlatmamızdır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız