SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İTTİFAK HOLDİNG ACRON BİLİŞİM’LE DİJİTALLEŞİYOR

0
Güncellendi - 2017-07-06 00:23:56
İTTİFAK HOLDİNG ACRON BİLİŞİM’LE DİJİTALLEŞİYOR
A- A+ PAYLAŞ

Büyüyen Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli; ana faaliyet alanlarını perakende, gıda, inşaat, makine, tarım ve hayvancılık olarak belirleyen İttifak Holding, Dijital Dönüşüm projeleri kapsamında ACRON Bilişim’le ilerleme kararı aldı.

ACRON’un, dijital dönüşüm odaklı danışmanlık hizmetleri, Türkiye’nin en önemli markalarıyla gerçekleştirilen iş birlikleri ile daha geniş bir perspektif kazanıyor. Bilgi teknolojileriyle verimliliğin artırılması özelinde markalara bu anlamda önemli katkılar sağlamayı hedefleyen ACRON Bilişim, bu vizyonun önemli sac ayaklarından biri olan SAP sistemlerini, markalara en efektif şekilde adapte ediyor. Bu önemli sektörel iş birliklerinin sonuncusu ise İttifak Holding ile gerçekleştirildi.

ACRON Bilişim Stratejik Endüstriler Direktörü İsmail Yiğit, İttifak Holding’le gerçekleştirilen iş birliğini değerlendirirken, “Ülkemizin farklı sektörlerini domine eden büyük markaların dijitalleşme ihtiyaçları, her geçen gün daha belirgin bir şekilde kendisini gösteriyor. İş süreçlerinin en temel gereksinimleri olan hız, verimlilik ve güvenlik gibi segmentlerde, kurumsal teknolojinin doğru şekilde adapte edilmesi artık her zamankinden daha önemli. Bu anlamda Türkiye’nin en önemli holdinglerinden İttifak’la yaptığımız iş birliğini çok önemsiyoruz” dedi.

Şubat 2017’de başlayan projenin, hedeflenen bitiş tarihi ise Ocak 2018 olarak açıklandı.

ACRON Bilişim, İttifak Holding’le S4Hana SAP Retail sistemine ek olarak proje kapsamında; kasa ve kampanya süreçlerinin yönetildiği CAR (Customer Activity Repository) ve CRM ürünleri, e-ticaret satışlarının yönetimi için HYBRIS ürünü, mağaza/dağıtım merkezi ve AVM kiralama süreçleri yönetimi için FX-RE, raporlamalar için BW/BO ürünleri, tüm entegrasyonlar için PO (Process Orchestration) ürünü, İttifak Holding şirketlerinin bütçe planlanlama, konsolidasyon, nakit akışı ve hazine risk yönetimi süreçleri için BPC, CM, TRM ürünleri ile tüm e-dönüşüm (e-fatura, e-arşiv, e-defter) ürünlerinin implementasyonunu gerçekleştirilecek.

Kaynak: Technosfer.com Teknoloji haberleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız