SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ Akademi Diyarbakır'ı Yendi

A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor'u 69-65 yendi.

İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı; Yasin Temur, Ahmet Demir yönetti. Müsabakayı İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. İlhan İçen, Basketbol İl Temsilcisi Nail Değirmenci, Osman Solakoğlu Ödülü'nün son sahibi ve İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Mustafa Yücel, 12 DABO Malatya İl Koordinatörü Erol Akdeniz ile çok sayıda taraftar izledi.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübüydü. İlk periyotta rakibine üstünlük sağlayan İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü, ilk periyodu 18-13 önde tamamladı. İkinci periyotta Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor, ataklarını iyi değerlendirerek, devreye 39-35 üstün girdi. Üçüncü periyotta da Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor'un üstünlüğü vardı. İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü ataklarından boş dönünce 3. periyot, 55-50 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi
DİSKİSpor'un üstünlüğüyle tamamlandı. Son periyot ise kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Oyunun bitimine 8 dakika 18 saniye kalan müsabakada üstünlüğü ele geçiren İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü, karşılaşmayı 69-65 kazandı.

Müsabakada 18 sayı kaydeden Fatih Us, takımının en skorer ismi oldu.

Müsabaka sonrası bir açıklamada bulunan İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Avcı, "Zorlu bir maçtı. Geçen hafta talihsiz bir mağlubiyet aldık. Son periyottaki iyi oyunla galibiyeti elde ettik. Yolumuza bakacağız" dedi.

YMS DE GALİP..
Bu arada Aroma Erkekler Voleybol 3. Ligi C grubunda mücadele eden Yeni Malatya Spor, Atatürk Spor Salonu'nda karşılaştığı Kızıltepe Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız