SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ Bilek Güreşinde İkinci

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:00:59
İÜ Bilek Güreşinde İkinci
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi Bayan Bilek Güreşi Takımı, Türkiye Üniversiteler Arası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi oldu. 

13-15 Mart tarihleri arasında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde 49 üniversitenin katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler arası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda, Malatya İnönü Üniversitesi 4 altın, 1 gümüş, 1’de bronz madalya kazandı. Bayan Bilek Güreşi takımı Türkiye ikinciliğini elde ederken, takım tasnifinde ise İnönü Üniversitesi üçüncü sırada yer aldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İnönü Üniversitesi Bilek Güreşi Antrenörü Oğuz Avcı, üniversiteler arası bilek güreşi şampiyonasında her yıl daha üst derecelere ulaştıklarını kaydederek, yaptıkları çalışmalarla şampiyonluğu alacaklarını ifade etti.

Avcı, iyi bir takım kurduklarına değinerek, “Malatya İnönü Üniversitesi olarak bilek güreşinde iyi bir yerdeyiz. Geçtiğimiz sene Üniversiteler Arası Bilek Güreşi Şampiyonası’nda üçüncü olmuştuk. Bu sene derecemizi yeniledik ve ikincilik aldık. Yaptığımız çalışmalarla birlikte önümüzdeki sene şampiyonluğu almak istiyoruz” dedi.

Dereceye giren ve madalya alan sporcular şöyle: 

90 kg. Yardımcı Antrenör Barış Yetimoğlu- sağ/sol kol altın madalya. 55 kg. Şeyda Doğan- sağ/sol kol altın madalya. Gamze Benli-sağ kol bronz madalya, sol kol gümüş madalya. Kübra Öğüt-sağ kol dördüncülük, sol kol beşincilik. Etibar Bagirov- sağ kol dördüncülük. Sönmez Gezer, sol kol beşincilik.

Takım tasnifinde puan alan sporcular ise şöyle: Arslan Malvydanov, Nuran Kaçmaz, İlknur Avcı, Fulya Onay, Fethiye Parlaktaş, Aylin Karalar ve Mehmet Tuğ.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız