SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ Galibiyetle Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:33:40
İÜ Galibiyetle Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Ligi C Grubu’nda mücadele eden İnönü Üniversitesi, deplasmanda Adana temsilcisi Beyza Spor’u 3-0 yenerek, lige iyi bir başlangıç yaptı. 

Adana Menderes Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk seti büyük bir çekişmeye sahne oldu. Karşılıklı sayıların üretildiği ilk seti İnönü Üniversitesi 26-24 üstün tamamladı. Müsabakadaki çekişme ikinci sette de devam etti. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren İnönü Üniversitesi, bu seti 25-22 üstün tamamladı. Son sette de rakibine karşı üstünlük kuran İnönü Üniversitesi, seti 25-22 üstün tamamlayarak, müsabakayı 3-0 kazandı.

Karşılaşmayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Malatya İnönü Üniversitesi Voleybol Antrenörü Emin Kafkas, lige iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Lig hazırlıklarını uzun süredir devam ettiğine değinen Kafkas, “Biz geçen sezon bittikten sonra yeni sezon hazırlıklarımıza başlamıştık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kadromuza kattığımız genç arkadaşlarımızla birlikte iyi bir ekip olduk. Bu anlamda lige iyi bir başlangıç yaptığımız için mutluyuz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız