SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ Plajda Üçüncü

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Üniversiteler Arası Spor Federasyonu ve Atakum Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği "Üniversiteler Arası Plaj Futbol Turnuvası" sona erdi.

Geçen hafta içerisinde Atakum sahilinde başlayan turnuvaya 8 takım katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı ve Atakumluların büyük ilgi gösterdiği maçların ardından final mücadelesi Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Plaj Futbol Takımı ile İstanbul Üniversitesi Plaj Futbol Takımı arasında gerçekleşti. Kıran kırana geçen maçta, sahadan mutlu ayrılan taraf OMÜ ekibi oldu. Turnuvada birinci olmanın mutluluğunu paylaşan OMÜ'nün ardından, İstanbul Üniversitesi ikinciliği, Malatya Üniversitesi ise üçüncülüğü elde etti.

Turnuvada dereceye giren ikinci ve üçüncü takıma madalya ve kupaları öğretim görevlileri tarafından takdim edilirken, birinci olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne kupasını Atakum Belediye Başkanı Metin Burma verdi.

Futbolcuları tek tek kutlayan ve madalyalarını takdim eden Başkan Burma, kupayı takım ile birlikte kaldırarak yaşanan sevince de ortak oldu.

Turnuvanın renkli görüntülere sahne olduğunu ve oynanan maçları büyük bir zevkle izlediğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti. Burma, bu turnuvanın ileriki yıllar için bir başlangıç olduğunu kaydederek, "Centilmence bir oyun oynandı. Bu turnuva Samsun'da bir sestir. Önümüzdeki yıllarda çok sayıdaki üniversiteyi yine burada ağırlayacağız. Bu yıl bizim için bir başlangıçtır. Düzenleyenlere, öğretim üyelerine, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Turnuva ile Samsun'da bir çeşnimiz oldu. Güzel bir iş yaptık, tüm katılımcılara teşekkür ediyor, tebrik ediyorum. Atakum gelişecek, büyüyecek, sizin gibi dostları bağrına basacak, Atakum'un sesi tüm Türkiye'ye yayılacak" dedi.

Kupa töreni ve konuşmaların ardından Türkiye Üniversiteler Arası Spor Federasyonu Samsun İl Temsilcisi Erol Doğan da, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya turnuvaya sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek, bir plaket takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız