SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ Sahasında Mağlup

A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Voleybol 3. Lig C Grubu'nda İnönü Üniversitesi, Diyarbakır DSİ'ye 3-2 mağlup oldu.

İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan müsabaka büyük bir çekişmeye sahne oldu. Grup birincisi İnönü Üniversitesi ile grup ikincisi Diyarbakır DSİ'nin zevkli mücadelesini Diyarbakır DSİ 3-2 kazandı. İnönü Üniversitesi bu sonuçla grupta 2. mağlubiyetini aldı.

KONAK DA MAĞLUP..
Bu arada Bayanlar Basketbol 2. Lig A Grubu müsabakasında Konak Güreş Spor Kulübü, Diyarbakır Bağlar Belediyesine 102-28 mağlup oldu.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın ilk periyodu Bağlar Belediyesinin üstünlüğüyle geçti. Bağlar Belediyesi ilk periyotta 31 sayı kaydederken, Konak Güreş Spor Kulübü 7 sayı üretebildi. Müsabakanın ikinci periyodu da Bağlar Belediyesinin üstünlüğüyle devam etti. Bağlar Belediyesi ikinci periyotta 32 sayı üreterek, 63 sayıya ulaşırken, Konak Güreş Spor Kulübü 9 sayı bularak, 16 sayıya ulaştı. İlk yarı, 63-16 Bağlar Belediyesinin üstünlüğüyle tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında da Bağlar Belediyesinin üstünlüğü vardı. Üçüncü periyotta Konak Güreş Spor Kulübü 5 sayı üretirken, Bağlar Belediyesi 19 sayı buldu.

Böylelikle üçüncü periyot 82-21 Bağlar Belediyesinin üstünlüğüyle geçildi. Son periyotta ise, Konak Güreş Spor Kulübü 7 sayı kaydederken, Bağlar Belediyesi 20 sayı üretti. Karşılaşma, 102-28 Bağlar Belediyesinin üstünlüğüyle sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız