SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ Süper Ligde

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:32:07
İÜ Süper Ligde
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Salon Futbolu Play Off müsabakaları sonucunda İnönü Üniversitesi Salon Futbolu Takımı Süper Lige yükseldi.
 
Nevşehir'de gerçekleştirilen Play Off müsabakalarında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ile karşılaşan İnönü Üniversitesi Salon Futbolu Takımı karşılaşmayı kazanarak Türkiye 3'sü oldu. İnönü Üniversitesi bu sonuçla Süper Lige yükselme hakkını da kazandı ve 11 Mayıs 2012 tarihinde Eskişehir'de oynanacak olan Süper Lig maçlarında Malatya'yı temsil edecek.
 
İnönü Üniversitesi Salon Futbolu Takım Antrenörü Murat Kayapınar, Süper Lige yükselmeyi hak ettiklerini, Malatya'ya bu gururu yaşattıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kayapınar, Play Off maçlarının zorlu ve çekişmeli geçtiğine işaret ederek, "Amacımız Malatya'yı en iyi şekilde temsil edip, Süper Lig'e yükselmekti. Play Off maçları sonrasında hem Türkiye 3'sü olduk hem de Süper Lige yükseldik. Bize bu haklı gururumuzu yaşamamızda destek olan Rektörümüz Prof. Dr. Cemil Çelik başta olmak üzere bütün üniversite yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız