SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ ve Belediye Malatya'da Galip

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Aroma Voleybol Erkekler 3. Lig C Grubu'nda İnönü Üniversitesi ve Esenlik Belediyespor takımları Malatya'da galip geldiler.

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ..

Türkiye Aroma Voleybol Erkekler 3. Lig C Grubu'nda İnönü Üniversitesi, Şanlıurfa Halepli Bahçe Karşıyaka'yı 3-1 mağlup etti. 
 
İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı başhakem Mehmet Alkandağı ile yardımcı hakem Necmettin Çal yönetti. İnönü Üniversitesi Hamza, Nurullah, Sait, Mustafa, Taner ve Özkan ile mücadele ederken, Şanlıurfa Halepli Bahçe Karşıyaka Bekir, Gökhan, Yakup, İmam, Ömer Faruk, Ahmet ve Cihan ile mücadele etti. 
 
Karşılaşmanın setleri: 1. set: 25-18, 2. set: 17-25, 3. set: 25-21, 4.set: 25-13. 
 
ESENLİK BELEDİYE..

Türkiye Aroma Voleybol Erkekler 3. Lig C Grubu'nda Malatya Belediyesi Esenlik de, İskenderun Mursaloğlu Lisesi'ni 3-1 mağlup etti. 
 
Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı başhakem Yavuz Ayhan ile yardımcı hakem Ethem Bozyiğit yönetti. Müsabakanın ilk setinde rakibine büyük bir üstünlük sağlayan Malatya Belediyesi Esenlik, seti 25-17 kazandı. İkinci sette de ilk setteki iyi oyununu sürdüren Malatya Belediyesi Esenlik, ikinci seti 25-14 galip tamamladı. Üçüncü sette bir türlü istediği oyunu ortaya koyamayan Malatya Belediyesi Esenlik, üçüncü set sonunda rakibine 25-21 mağlup oldu. Dördüncü sete iyi başlayan Malatya Belediyesi, seti 25-19 üstün tamamlarken, müsabakayı da 3-1 kazandı. 
 
FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız