SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ ve Tunceli İşbirliği

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi ile Tunceli Üniversitesi arasında ortak lisansüstü programların açılması konusunda ön görüşmeler yapıldığı ve protokol aşamasına gelindiği bildirildi.

Bu konudaki görüşmelere ilişkin olarak İnönü Üniversitesi'nden yapılan açıklama şöyle:

"Tunceli Üniversitesi Yüksek Lisans Öğrencilerini İnönü Üniversitesi’ne gönderecek.

İnönü Üniversitesi ve Tunceli Üniversitesi arasında ortak lisansüstü programların açılması konusunda yapılan ön görüşmeler düzenlenecek olan protokolle iki üniversite arasında işbirliği sağlayacak.

Bu çerçevede Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Sosyal ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürleri ile birlikte üniversitemiz rektörlüğünü ziyaret ettiler.
Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ ve beraberindeki heyet Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlhan İçen, Prof. Dr. İsmail Özdemir, Fen, Sosyal ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlerimiz tarafından karşılandı.

Ziyaret programı kapsamında İnönü Üniversitesi ve Tunceli Üniversitesi işbirliği ile Fen ve Sosyal Bilimler Enstitülerinde lisans üstü programların açılmasına ilişkin ortak çalışmaların yapılarak gerekli altyapının oluşması konusunda ön görüşmeler yapıldı.

Tunceli’deki yüksek lisans öğrencilerine sunulması gereken programların bir kısmı Tunceli Üniversitesi’nde, mevcut olmayan programların ise İnönü Üniversitesi’nde verilmesi planlanıyor.

İki üniversite arasında sağlanacak olan işbirliği sonrasında düzenlenecek olan bir protokolle 2010-2011 güz yarı yılı öğretim döneminde Fen ve Sosyal Bilimler Enstitüleri için belirlenen programlara öğrenci alımı yapılacak."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız