SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜDAKS Geleneksel Yürüyüşünü Levent Vadisi'nde Yaptı

0
Güncellendi - 2019-05-16 02:23:04
İÜDAKS Geleneksel Yürüyüşünü Levent Vadisi'nde Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları Topluluğu (İÜDAKS), Geleneksel Bahar Yürüyüşü'nün sekizincisini gerçekleştirdi.

İnönü Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları Topluluğu, Geleneksel Bahar Yürüyüşü'nün sekizincisini Levent Vadisi'nde gerçekleştirdi.

Yürüyüşe Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık, İnönü Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Ömer Çelik, İnönü Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Koordinatörü ve İÜDAKS eski başkanı Mehmet Fatih Çubuk, İnönü Üniversitesi Arama Kurtarma Birimi (İNOSAR) ile 243 kişilik öğrenci kafilesi katıldı.

Yürüyüşe katılan öğrencilere kumanya, şapka ve tişört dağıtıldı. Levent Vadisi’ne hareket eden ekibe seyir terasından Levent Vadisi tanıtıldı.

Etkinlik kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşü sorunsuz bir şekilde sona erdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız