SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ'de 4 Bölüme Ön Kayıt

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nde 3 bölüme sınavla öğrenci alınacağı bildirildi. Bu arada, İnönü Üniversitesi spor bölümlerine ön kayıt ve yetenek sınavıyla alınacak öğrencileri belirlemek amacıyla açılan sınava müracaatın 24 Temmuz'da sona ereceği bildirildi.

3 BÖLÜME SINAVLA ÖĞRENCİ ALINACAK..
İnönü Üniversitesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik, Resim ve Seramik bölümlerine 2009-2010 eğitim öğretim yılında ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile toplam 40 öğrenci alınacaktır" denildi.

2009 ÖSS'de 165 ve daha yukarı puan alma şartlarının arandığı belirtilirken, müracaatın 24-28 Ağustos tarihleri arasında yapılacağı vurgulandı.

Sözü edilen bölümlere önkayıtla ilgili ayrıntılı bilginin inonu.edu.tr adresinden öğrenilebileceği kaydedildi.

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜMÜNE..
Bu arada, İnönü Üniversitesi spor bölümlerine ön kayıt ve yetenek sınavıyla alınacak öğrencileri belirlemek amacıyla açılan sınava müracaatın 24 Temmuz'da sona ereceği bildirildi.

İnönü Üniversitesi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Beden Eğitim ve Spor Öğretmenliği Bölümü 1. Öğretim'e 40, Beden Eğitim ve Spor Öğretmenliği Bölümü 2. Öğretim'e 40, Antrenörlük Eğitimi Bölümü 1. Öğretim'e 40, Antrenörlük Eğitimi Bölümü 2. Öğretim'e 40 öğrenci alınacak" denildi.

Açıklamada ayrıca, ÖSS'de 165 ve daha yukarı puan alanların müracaatlarını 24 Temmuz Cuma akşamına kadar yapmaları gerektiği belirtilirken, sözü edilen sınav ve başvuru şartlarıyla ilgili ayrıntılı bilginin inonu.edu.tr adresinden alınabileceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız