SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ'de 5.6 Milyonluk İhale

A- A+ PAYLAŞ

Üniversitenin Turgut Özal Tıp Merkezi yerleşkesinde bulunan otopark, kafeterya ve medikal satış yerlerinin kiralanmasına ilişkin ihalelerin sonuçlandığı bildirildi ve ihaleler hakkında kamuoyuna bilgi verildi.

Üniversiteden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Üniversitemiz Turgut Özal Tıp Merkezi yerleşkesinde bulunan 10.000 m2 açık alana haiz otopark ile 950 m2 kapalı alana haiz kafeterya ve medikal satış yerleri 24.01.2011 ve 02.03.2011 tarihlerinde ilan edilerek ihaleleri yapıldı.

İhaleye iştirak etmek üzere 22 firma dosya almış, bu firmalar içerisinden 7 firma ihaleye katılmaya hak kazanmıştır.

Bu 7 firmanın katıldığı ihale sonucunda;
- Kafeterya ve medikal satış merkezi KDV dâhil 1.239.000,00 TL ile Kubat Gıd. Tem. Tur. Taş. İnş. Taah. Tic. San. Ltd. Şirketine,

- Otopark ise KDV dâhil 650.000,00 TL ile Güneş Gıda İnş. Tur. Konf. Med. Taş. Bil. San. Tic. Ltd. Şirketine ihale edilmiştir.

2005 yılında 5 yıllığına pazarlık usulü ile verilen bu yerlerin son yıl kira bedeli KDV dâhil 709.731,00 TL iken, bu yıl ilan edilerek yapılan ihale sonucunda yıllık kira bedeli KDV dâhil 1.889.180,00 TL olarak gerçekleştirildi.

3 yıllığına kira edilen bu yerlerin Üniversitemize toplam geliri ÜFE artışları hariç 5.667.540,00 TL olacaktır.
Malatya kamuoyuna duyurulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız