SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ'de 'Girişimcilik Ofisi' Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:02:09
İÜ'de 'Girişimcilik Ofisi' Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ile İnönü Üniversitesi işbirliği ile Girişimcilik Ofisi açıldı. 

İnönü Üniversitesi’nde öğrencilere yönelik faaliyet gösterecek olan Girişimcilik ofisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’in yanı sıra Malatya’da bulunan  21 Ülkeden 31 iş adamı, Malatya TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mahmut Tozal, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nursel Gökçe, Yönetim Kurulu  üyeleri katıldı. 

Açılışta konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Üniversite- Sanayi işbirliği çerçevesinde üniversitede açılan Girişimcilik Ofisi öğrencilerin sanayi ile tanışması noktasında önemli bir boşluğu dolduracağını söyledi. Sanayi işbirliğine büyük önem verdiklerini belirten İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik “Üniversitemizde iş adamlarının tecrübelerini öğrencilerimize ders olarak aktarmasını arzuluyoruz. Akademisyenlerimizin sadece teorileri anlatması yetmiyor. İş adamlarımızın da bu noktada ders vermesi bizim için çok önemlidir. Bu ofis ile birlikte önemli bir adım daha atılıyor” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Girişimci Ofisi açılışı gerçekleşti. 

Açılışın ardından Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın misafiri olarak Malatya’da bulunan 21 ülkeden 31 iş adamına Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından üniversite ile ilgili bilgi verildi. Turgut Özal Tıp Merkezi  Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Aslan tarafından da hastane hakkında detaylı bilgiler sunuldu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız