SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ'de Kariyer Günleri

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nin öğrencilerini kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren şirketlerin yöneticileriyle bir araya getirerek iş dünyasını ve sektörleri daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlediği Kariyer Günleri 2010 etkinliği başladı.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde ki etkinliğin ilk gününde ilk sunumunu “ Nasıl Yaşamalı?” başlıklı konferansıyla İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süheyla Ünal yaptı. Prof. Dr. Ünal, bireylerin, insana ait değerlerden yola çıkarak kendilerine bir yaşam yolu belirlemeleri gerektiğini aktardı. Ünal, doğru bir kariyer planlamasının kişilerin mutluluğuyla doğru orantılı olduğunu ve mutluluğa giden yolun ise bilme ve sevme kapasitelerinden ayrı düşünülemeyeceğini belirtti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Prof. Dr. Recep Güneş’in başkanlığında yapılan panele ise konuşmacı olarak İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB ) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Malatyalı İşadamları Derneği ( MİAD) Başkanı Yunus Akdaş, Mis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ ve işkadını Göknur Atalay katıldı.

Kariyer Günleri nedeniyle Malatya TSO Genç Girişimciler Kurulu, İŞKUR, KOSGEB, TSE, MİMSAN, GAP Tekstil, MİMSAN, CMC, Türk Telekom, Avea, Türksel, Vodafone, Yapı Kredi Bankası, Elit Sağlık Hizmetleri Grubu ve Malatya Kadın Girişimciler Derneği Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde bilgilendirme stantları açarak etkinliğe destek sundular.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız