SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ'de Kısa Film Festivali

A- A+ PAYLAŞ

Kültür Bakanlığı'nın da desteğiyle İnönü Üniversitesi tarafından düzenlenen Kısa Film Festivali, 28-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Festival ile ilgili olarak İnönü Üniversitesi'nden şu açıklama yapıldı:

"Festival açılışı ise 28 Nisan Salı günü saat 13.00’da açılış filmlerinin gösterimiyle yapılacaktır.

Türkiye’den ve dünyadan 70 civarında kısa filmin gösterileceği Festivalde yarışmalı bölümün yanı sıra, dünya sinemasından kısa film örnekleri, özel gösterim bölümleri atölye çalışmaları ve yönetmenlerle söyleşiler de yer alacaktır.

Ayrıca 29 Nisan Çarşamba günü sanat yönetmeni Natali Yeres ve 30 Nisan Perşembe günü oyuncu Ruhi Sarı birer söyleşileri gerçekleştireceklerdir.

Festival bu yıl ilk olarak “Kısa’ya Katkı Onur Ödülü” verecektir. Ödülün bu yılki sahibi TRT yapımcısı Binnur Feyizli olarak belirlenmiştir.

Tüm etkinliklerin Kütüphane Seminer Salonu’nda yapılacağı Festival, 30 Nisan Perşembe günü saat 15.30’da düzenlenecek ödül töreni ile son bulacaktır.

Ayrıntılı bilgi http://festival.inonu.edu.tr adresinden edinilebilir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız