SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ'den 3 Bin 600 Mezun

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'ne bağlı fakülte ve yüksek okullarda 2009- 2010 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet törenleri yapılıyor. Bu yıl her fakülte ve yüksek okulun kendi bünyesinde düzenlediği mezuniyet törenleri, kampusteki değişik salonlarda gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenlerine ilişkin üniversiteden yayınlanan bülten şöyle:

"Bünyesinde 11 fakülte, 4 Yüksekokul, 9 Meslek Yüksek Okulu ve Devlet Konservatuarı bulunduran İnönü Üniversitesi, 2009-2010 eğitim öğretim yılında 3 bin 600 öğrenciyi mezun etti.

Her fakültenin kendi bünyesinde düzenlediği, hüzün ve sevincin bir arada yaşandığı mezuniyet törenleri Üniversitemizin değişik salonlarında gerçekleştirildi.

Eğitim, Eczacılık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Fen-Edebiyat Fakültesi H. Ahmet Yesevi Salonununda, Güzel Sanatlar Fakültesi, Malatya Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Devlet Konservatuarı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Konser Salonunda, Mühendislik Fakültesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda, Malatya MYO, Arapgir MYO, Sürgü MYO, Akçadağ MYO kendi binalarında, Kale MYO, Battalgazi MYO, Yakınca MYO ve Hekimhan MYO ise Tacan Kampüsünde gerçekleştirdikleri törenler ile 2009-2010 eğitim-öğretim yılı mezunlarına diplomaları verildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan mezuniyet törenlerine Rektör Vekili Prof. Dr. İlhan İçen, Rektör Yardımcıları, Fakülte Dekanları, Öğretim Üyeleri, öğrenci ve aileleri katıldı.

Törenlerde Fakülte Dekanları ve mezun öğrenciler adına dereceye giren öğrenciler birer konuşma yaptılar. Yapılan konuşmaların ardından törenler Fakülte birincilerinin mezun öğrenciler adına yaş kütüğüne plaket çakmasıyla devam etti.

Okullarını başarıyla bitirip mezun olmaya hak kazanan ve diplomalarını alan mezun öğrenciler, birlikte kep fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadılar.

Dört yılı birlikte geçirdiği arkadaşlarından ayrılmanın hüznüyle zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı törenlerde renkli görüntüler izlendi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız