SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ'den Bal ve Arı Projesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:39:54
İÜ'den Bal ve Arı Projesi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi (İ.Ü.) Hekimhan Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretimi Bölümü Arıcılık Programı tarafından "Bal ve Ana Arı Üretimi" projesi geliştirildi. 

Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi (BAP) destekli proje kapsamında, yapımı tamamlanan ve içerisinde 44 adet normal arı, 60 adet ana arı kovanı olmak üzere toplam 100 adet arı kovanı bulunan 'Arıcılık Uygulama ve Araştırma Birimi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa; Malatya İ.Ü. Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Battalgazi Kampüsü Koordinatörü Doç. Dr. Numan Durak Aksoy, Hekimhan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Önal ve bir grup öğretim üyesi katıldı.

Arıcılık Uygulama ve Araştırma Birimi'nde sürdürülen “Bal ve Ana Arı Üretimi” projesiyle ilgili bilgiler veren proje koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Semiramis Karlıdağ, oluşturdukları proje ile önümüzdeki dönem de arı sütü, polen ve propolis gibi birtakım arıcılık ürünlerinin üretilmesini hedeflediklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız