SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜTT'den 'Mısralarda Es' Konseri

0
Güncellendi - 2017-11-09 02:28:04
İÜTT'den 'Mısralarda Es' Konseri
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tiyatro Topluluğu (İÜTT) tarafından düzenlenen "Mısralarda Es" konseri yoğun ilgi gördü.

İnönü Üniversitesi Tiyatro Topluluğunun 33. sanat yılını kutladığı ve yoğun katılımın olduğu konserin, solistliğini Orçun Akgün, Bilge Aycan, seslendirmesini ise Ersin Aycan yaptı. Birbirinden güzel şiirlerin okunduğu ve eserlerin seslendirildiği konser izleyicilere güzel anlar yaşattı.

Konserin sonunda seyirciler tarafından ayakta alkışlanan solistler Orçun Akgün, Bilge Aycan, seslendirmede Ersin Aycan, piyanoda Ozan Ersoy, nefesli enstrümanlarda Mesut Ercan'a İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı çiçek verdi.

Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen konseri, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Abdulkadir Baharçiçek, Prof. Dr. Nusret Akpolat, Rektör Danışmanları Doç. Dr. İlhan Erdem, Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci izledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız