SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İÜ'ye Yatay Geçiş Başvuruları

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:26:46
İÜ'ye Yatay Geçiş Başvuruları
A- A+ PAYLAŞ
 
İnönü Üniversitesi'ne (İÜ), 2012-2013 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında yatay geçiş yoluyla kabul edilecek öğrenciler için başvurular 23 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. 
     
İÜ'den yapılan duyuruya göre, yatay geçişler için öğrencilerin not belgesi, yatay geçiş yapacağı programı belirten dilekçe, disiplin cezası alıp almadığına dair belge ve özel üniversitedeki öğrenciler için de ÖSS Sınav Sonuç Belgesinin tasdikli fotokopisinin bulunması gerekiyor. 
     
Yatay geçişler için 23 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında yapılabilecek başvuruların sonuçları, tıp fakültesi öğrencileri için 22 Ağustos'ta, diğer fakülteler için de 28 Ağustos'ta ilan edilecek. 
     
Müracaatlar, ilgili fakülte dekanlıklarına veya yüksekokul müdürlüklerine şahsen yapılacak, postayla müracaatlar kabul edilmeyecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız